Saturday, May 5, 2012

gift from Biore again!

assalamualaikum

baru-baru ni fyna dapat email from Biore..Biore adalah product dari Japan..sape yang pernah try Biore Face Milk yang awesome tu..dari Biore lah =)

so this time diorang bagi 2 product yang sangat best! fyna dah guna and i loveeeeeeeeeee it! 

ada yang complain pasal Biore Face Milk tak seusuai untuk kulit kering kan? ok nanti fyna review 2 product ni..kulit kering sangat sesuai! ia akan rasa lembab di muka..coolness..anddd...tunggu next entry =)

jom tengok apa yang fyna dapat






diorang cakap nak bagi sampel untuk new product tapi tak ada pun =.=

ok lah..so tunggu fyna review product ni ye
=)


13 comments:

Aida Jelita said...

bestnya!!

Shafika Afli said...

untung la~!huhu

cik chinta said...

nk jugakkk..hi7

Yana@Nana said...

Singgah sini... untungyer fina...

hanabunga said...

Waah untungnya kak fyna!
ok tak sabar nak tggu review :)

Cik Lyeen said...

untungla kan...~~

RazFiRa said...

wah bestnyaaa saya peminat barangan Biore.. tp agak mahal ye

Cik Yatt said...

bestnye..tggu review lak..hee

T.Tania said...
This comment has been removed by the author.
T.Tania said...

errr~ cik fyna, sy try cari xpenah jumpa pun ... guardian, watson pun xda... katne ahh ade jual huhuhu

Senorita Nadira said...

BIORE UV AQUA RICH tu mmg best sangattttt! kite dh pkai for one year :)

AbsolutelyAyu said...

cammane sis boleh dpt gift ni? lucky nye laaaa =)

~ cik AiN pinky ~ said...

kak fyna...ape beza yg biru dgn yg putih tu..? dua2 AQUA RICH kn...