Tuesday, May 22, 2012

gambar pengantin yang awesome!

assalamualaikum

lambakan photografer sekarang ni buat kita pening nak memilih..sana nak sini nak..tapi bila dah jumpa yang berkenan and bila sms, lambat balas..email pon lambat balas.. buat kita pening pulak..

ada jugak yang komplain ada photographer lambat datang la...tu yang payah tu..

nah jangan risau..bagi yang nak hire photographer terutamanya area negeri sembilan dan lembah kelang..fyna sugestkan hire this photographer..kenapa?

tengok gambar pengantin ni and korang akan tau =)









the moments! i love all of them
sangat clean..and pro! 
cantik kan?

tak nak gambar sahaja? nak video?

en zamani pon ada sediakan videography so 1 set ada..tak payah pening-pening nak cari asing-asing


selain itu untuk yang nak mencari barang-barang camera yang murah-murah..e zamani jugak menjualnya! wah! tak payah lah susah-susah keliling cari 1 malaysia nak barang camera yang murah..senang kan?  barang camera seperti, beg, filter, kemera dslr, perkhidmatan design jugak ada..


orangnya sangat on time and buat kerja cepa so korang tak kan regret ok..sebab encik zamani ni dah lama dalam bidang ni..so dia sangat komited dalam kerja dia


**harga bermula dari RM450.00 sahaja.

kalau nak hire encik zamani..just message and email je..dia akan reply asap!

so if you guys berminat nk book encik zamani..boleh la contact dia 

Zamani Ramly
Photographer
SMS/CALL : 013-333 8709
Email : mozamora03[a]yahoo.com 


7 comments:

Cik Zeeta said...

chantek :)

♕ niaa ♔ said...

NIH SUME AREA KL JE EK???

wong meimot said...

heheheh camne gambar wedding i pun ada dalam nih ekekekek...seronok lak fyna pilih gambar tu slh satu gambar ohsem tuk blog fyna..thanks ya

hanabunga said...

Waah lengkap pakej mcm ni.Senang la para pengantin baru kan :)

rAIHan said...

wah..memang ohsem..

Cik Yatt said...

hsil tngn adek akak cam lgi lawa je kite tngok..hee

~kiinaa~ said...

hai hai, jemput datang belog, ada sale handbags FREE POSTAGE:)