Wednesday, May 16, 2012

Cordy Belle khas untuk wanita

assalamualaikum

dah lama nak buat entry ni tapi tak terbuat...

fyna dah cuba banyak jenis minuman collagen ni..sebab yang pil-pil tak lalu nak telan

minuman collagen yang fyna try ada yang sedap..ada yang tak sedap and ada yang mahal murah and berkesan and tak berkesan

so dalam banyak-banyak minuman yang fyna try..this is the best! 2 sachet dah boleh rasa perubahan..ini fyna tak tipu..





Apa itu Cordy Belle?



Formulasi Cordy Belle adalah minuman berkhasiat Beri,Ekstraksi epal,Manjakani(Quercus infestoria),Pueraria Lobata dan Inulin dan diperkayakan dengan Marin Kolagen dari Korea bersaiz kecil,hanya 500 Dalton(produk biasa:1000 - 3000 Da)yang terbukti paling berkesan dalam penyerapan gastrointestinal.


Minuman enak terpaten yang kaya AOX.

Ramuan herba mahal seperti Kultur Cordyceps Ekstrak,Manjakani Ekstrak,Pueraria Lobata Ekstrak untuk penjagaan dalaman dan luaran badan.

Kaya Epal Polifenol (Procyanidin, Chatechin, Plorizin-appjfnol) yang membantu kesihatan kulit,rambut dan sistem badan.

Terbukti berkesan untuk meningkatkan kekenyalan dan ketegangan kulit.



Mari kita lihat apa manfaat dan kebaikan Cordy Belle untuk wanita:



menjadikan kulit cantik, lembab dan elastik



meregulasikan hormon dan penjagaan dalaman badan



penghalang UVA/UVB daripada sinaran matahari (oral sun block)



mengurangkan parut dan kesan jerawat



menyihatkan rawan dan sendi tulang



apa yang fyna rasa

1st day tak rasa apa lagi

2nd day fyna rasa tak mengantok..selalu pagi-pagi pergi kerja mesti mengantok kan...

lepas minum 10 sachet kulit makin cerah..makin lembab..jerawat cepat kecut.

dalam banyak-banyak minuman collagen yang ni lebih halus..sebab tu kesan dia cepat..

yang best lagi rasa dia sedap gilaaaaaaaaaaaaaaa..rasa masam manis..sedap lah!
tambah pulak bancuh dengan air sejuk..laju je minum..

kepada yang nak jadi pengantin..cuba lah minuman ni...tak rugi kalau cuba and rugi tak cuba

kalau tengok kedai lain diorang jual up to RM 200.00



tapi ni fyna buat promosi..


1 kotak cordy belle ada dalam 20 sachet RM 160.00 only!

atau untuk sebulan korang boleh beli set ni


3 kotak cordybelle RM 350.00 sahaja!

pek promosi...2kotak corybelle + 1kotak day light pun RM350 =D

(day light ni pill..ada 50 biji.. harga betol pill ni RM 160 tau)

so untuk kulit masaalah and nak kulit yang cantik dengan masa yang singkat..

minumlah collagen ni...insyallah akan elok kulit tu =)


boleh beli dengan adik fyna

0103615062 wani


TESTIMONI CORDY BELLE

1) MASALAH FIBROID

saya Hasnita bt Md. Akhir, berumur 38 tahun. Mempunyai masalah kulit kering, kusam dan jeragat kerana senitasa bertugas di bawah sinaran matahari. Di samping itu, saya mempunyai masalah berat badan iaitu 67 kg kerana mengandungi fibroid jenis cepat membesar. Disebabkan fibroid yang saya hidap selama 1 tahun ini, menyebabkan kedatang haid saya tidak teratur dan darahnya berketul-ketul.
Selepas penggunaan 1 kotak cordybelle, saya dapati kulit muka saya lembap, berkilat, tegang dan mula kemerah-merahan. Payudara saya semakin pejal. Yang paling amat mengembirakan saya, Doktor telah mengsahkan fibroid saya telah tiada dan kedatangan haid saya kembali normal. Ekoran itu, berat badan saya menurun kepada 62 kg. Saya juga tidak merasa letih dan mengantuk semasa bekerja lagi.

2) MASALAH PARUT DAN JERAGAT

Saya mempunyai parut kesan terkena minyak panas di tangan kanan. Kesannya amat hitam dan jelas menyebabkan saya selalu melindungkan tangan saya dari ternampak orang. Begitu juga jeragat dan bintik hitam di pipi akibat kesan matahari. Saya selalu mengelakkan wajah saya dari terkena pancaran matahari kerana ditakuti meninggalkan kesan hitam (sunburn) pada wajah saya. Pelbagai produk saya gunakan untuk mengatasi kedua-dua masalah tersebut tapi belum ada yang sesuai. Sehinggalah saya diperkenalkan dengan Cordybelle oleh sahabat . Selepas penggunaan 1 kotak cordybelle, perubahan jelas kelihatan yang mana kesan jeragat dan parut tebal telah pudar dan kulit muka dan lain-lain bahagian jelas kelihatan lembap dan tegang berkilat. Kini saya sudah tidak takut lagi dengan pancaran matahari tanpa memakai apa-apa sunblok atau krim pemutih. Di samping itu juga payudara saya semakin tegang, kaki dan pinggang tidak lenguh lagi serta badan tidak letih. I


20 comments:

Meyra Rahim said...

salam kak fyna, nak tanya yang pek promosi yang 2 kotak + pil tuh berapa ?

Aida Jelita said...

wahhh makin cantik lah fyna nanti

fyna said...

meyra : rm350 =)

aida : insyallah ehehe

tyne ezati said...

sis, gadis 20+ bleh try ke ? :)

fyna said...

boleh syg

Cik Yatt said...

nak try..tpi no money..huhuh

aziah muhammad said...

smpi bila promosi tu?mcm berminat...tp kene tggu gaji la next week..he3..mcmana nak contact fyna ye..bole tru sms trus x?

sal adyza said...

fyna,

1 kotak yg ada 20 sachet tu utk mkn brapa lama? mcmana cara minum dia? 1 hari kena minum brape byk?

sorilah tk penah amik kolagen lg sblm ni. tuh yg nk try tuh :)

thankz.

fyna said...

20 hari dear..makan sekali sehari pon dah cukup =)

cara minum bancuh dengan air sejuk =)

Anonymous said...

yo looo ko?

eyma nurnieysha said...

kt mne benda ni boleh dpt selain kt kak fyna..??serius mmg berkesan ke..??pkai birdnest colagen pon mke lg truk...

nia run said...

kak fina,klu kita tiba2 berhenti minum cordybelle nie,ada bagi effect pape tak?

hazwani niwani said...

eyma: insyaallah berkesan (adik fyna yg da amal kan lama collagen ni)

hazwani niwani said...

nia: xde apa2 kesan pon..just elok amalkan sbb umur kita makin bertambah ..kandungan kollagen dlm bdn kita da kurang....elok di amalkan selalu,,maybe 3 hari sekali..bila masalah yg di alami da xde

RedRose said...

sis masih consume and jual lagi ke collagen ni?

Abu Bakar Sharidah said...

Ader lg ker?

sal@bia said...

Redrose...saya ada jual lagi kalo sis nak...pm saya...salbia.sb@gmail.com

sal@bia said...

Sis...saya ada jual lagi kalau nak...pm saya...salbia.sb@gmail.com

wa said...

Mengandung bole konsum tak?

wa said...

Mengandung bole konsum tak?