Thursday, May 24, 2012

chicken chop at pizza hut

assalamualaikum

sejak pizza keluarkan chicken chop.hati ni berlonjak-lonjak nak pergi try..im a big fans of chicken chop la..hehe but paling tak suka chicken chop yang kecik..pingan tu besar tapi dia letak ciput-ciput je huh! benci betol

so 2/3 minggu lepas..tak ingat dah..haha fyna try la pergi pizza hut semata-mata nak makan benda alah ni..


we want food! we want food! 20 minit penyediaan chicken chop..fineeee


yummy! sedap..me love it


sedap jugak..tapi kalau ada cili potong lagi best! hahahaha..perot melayu jugak la ni


HERO of the day! super yummy! yang chicken roll ni paling sedap! 


oh! oh! a bit disappointing bila tengok the portion =.=
saya orang besar..perot besar..nak makanan besar-besar

small la the ayam but then the taste so delicious! nasib baik kau!



pose wajib hahaha



total up

so korang dah try ke benda ni kt pizza hut?

15 comments:

ashikin a.h. said...

mcm sedapp jer tngok kak fyna mkn taw :D

cha said...

Dah try dh buat entry pn tak puas hati sbb kecik sgt haha. Dhla harga x berbaloi dgn size. Rasa pn biasa je sbnrnya. Ini tidak adil :p

Little kelip-kelip said...

jom pi hutan bandar jb...sane chiken chop sedap+banyak+murah...only 5ringgit...hikhikhik

Cik Zeeta said...

mcm sedap jer. nk try la..

[z@ck] said...

platter dia jugak yg sedap =)

Rosmadiana said...

salah 1 sbb npe sy ske jengah blog nie, kak fyna suka g tmpat mkn2 y best n sdp...teruja klu nk g mkn pn (:

nur nadya said...

comell je kamu ni sayang <3 :)

wawaalyah said...

akak smalam bru pegy pizza..kite x oder chiken chop kecik..huhu

Ain Syafieqa said...

salam kenal...:)
perut mula meragam mntak nk mkn pas tngok pic yg awesome.hehe..

http://sweetgurlzlovecat.blogspot.com/

cik chinta said...

bole jadi pengacara jalan2 cari makan.

iyka zulaika said...

mcm sedap je. kena wajib try ni. hehe

Fadhil Ahmad said...

ini dah alang2 menyeluk pekasam...bukan takat chicken chop...sume na rase nye...kn da kene pose wajib pas nie...haha
PeaCe yaWWW ^_^v

RazFiRa said...

sempat wat muka cute ye mase tgh makan ayam. hehehe

hanabunga said...

Belum try lagi.sebab service pizza kat jitra sgt slow.so tunggu pergi jalan2 tempat lain baru boleh merasa. :D

ain dzaya said...

da lame ta mkn pizza nie,, not bad la harga namploh..kak fyna saje je kan buat air liur ain menjelejer :p