Monday, April 16, 2012

Romantic Dinner at LeBoss

assalamualaikum

lepas habis buat makeover + photoshoot..fyna and adik nak makan yang best-best untuk membayar penat lelah kami tadi..cewah! penat la sangat..so adik fyna decide nak bawak fyna pergi makan di LeBoss..

LeBoss cafe ni agak popular la dekat Sungai Petani tapi fyna tak sempat lagi nak merasa kat situ sebab diorang bukak pun pukul 5 petang. =.= so sebab habis lewat semalam..sempatlah jugak merasa makan di LeBoss hehe

1st masuk..wow! sangat cantiklah tempat ni..orang pon agak ramai..time tu time maghrib..nasib baiklah fyna ABC time tu =P

belek-belek menu..waaaaaaaa harga boleh tahan mahal..=.= kalau tak sedap siap!


gambar pembuka selera haha




hensemnya adik saya!



picit menatang ni untuk ambik order 
so tak kan dengar lah ane! roti canai 1! Siap! ahha


chicken chop with side dish salad potato and pasta apa benda tak tau haha
 RM10.90
side dish boleh pilih di menu..harga setiap side dish RM4.90..
dalam hati..kena RM20 jugak la chicken chop ni =.= nasib baik la side dish tu depa tak charge!



inilah nasik goreng kampung..memang the kampung
see la the ulam..sate pon ada..papadom besaq punya!
sangatlah sedap!
RM 9.90


jus tembikai and sparkle spritzer kot hahaha
RM4.90 & RM5.20

Tax service pon kena! RM 3.09

Total RM 34.00
alhamdulilah..kenyang




restaurant ni sangat lah cantik! plus dengan muzik romantik je kan..sesuai datang dengan kekasih hati






overall suka lah dengan LeBoss ni
makanan pon ok..view pon cantik..
service pon mantop!
tapi pekerja restaurant ni..tersangatlah ramai! lebih dari customer pulak hahahaha


=D

21 comments:

Cik Anis said...

SEDAPNYE...

Nana Fique said...

Leboss ni area mn erk?town erk?

Srikandi Utara said...

tempat hebat.. cantik plak... mknan pon mcm best ja... rasa lapaq plak tgh2 mlm ni:P

taty nadiah said...

tersedappp

MiSz fiFiEyQa said...

glupp...berjaya membuatkan sy lapar di malam hari betul la...sedapnye..sedapnye...tapi jauh la...sy kat KL je..huhu

IEQAH said...

nyumm nyummm..nk jugakkk.

aishh bila la berpluang dimakeup fyna n diphotoshoot

MIDA MIDOT said...

muka fyna dengan adik serupa betul hehehehe

aizaAQIRA said...

wowwwww!!!it seems super delicious..hrge pn....(amk kau)haha..btw,akak cntik!!^_^

NABIL said...

best nya kak fyn. :D
tapi spoil la, kenapa tv dia tu tengok cam tak canggih je. sepatutnya pasang la plasma. hehe

Chikova_Airashii said...

area mane ekh leboss ni? byk kali gk dtg sp xjumpk pon??

lisa said...

mahalnya nasi goreng dia! hehe tapi kalau sedap memang berbaloi :)

Rara Nasiha said...

menarik la kedai ni. area mane ni? :D

Gadis Gingsul said...

akak fynaa...sedapnyeee tuuuu
laapppaaaqq

efa fairuz said...

adik fyna memang hensem.

btw, harga makanan kat sini boleh tahan gak la memandangkan portion makanan macam besaq ja..

cik chinta said...

nk entry ajo mekup. fyna...fyna..cepatla buat tutor mekup lg

RazFiRa said...

wowwww sedap giler sume!

Anonymous said...

sp, kat ner...?

azalia hjsalleh said...

14 minggu lya duk kat sne.. dpt tgk je restaurant nie
x penah masuk pun..
hoho

fae jamal said...

wah! sedapnyerrrr...tetiba rasa laparr ni..;p

Qa said...

adik akk fyna tu muke cam mimi, huhu

nn said...

senior kerja situ dulu. selalu gak dia promote tapi jauh sangat pulak nak pergi. hehe