Sunday, April 22, 2012

rezeki jangan ditolak

assalamualaikum

semalam last makeover+photoshoot..alhamdulilah 7 orang datang..dari pukul 11 sampai ke 4 petang dok makeup orang je..tengok-tengok jam "aik dah pukul 4?" dengan tak sempat makan semalam..lagipun tak rasa lapar pon..sebab jenis fyna..fyna suka buat semua kerja habis baru lah rest..selagi kerja tak habis selagi tu la tak senang duduk =D

tapi harini kaki dah rasa sengal-sengal sebab semalam berdiri lama kan..harini jugak baru rasa penat-penat..tapi tak pelah..perlukan usaha untuk mempromote makeup fyna ni..so alhamdulilah lah semua berpuas hati..=)

so salah seorang dari yang makeover semalam adalah nurul..sangat cantik dan ayu..tapi bila suruh posing macam model! series tak tipu..adik fyna cakap suruh sekali je dia dah pandai buat..senang nak tangkap gambar dia..memang ada talent nurul ni..will up her pic later ya

so nak cerita dekat sini..si nurul ni dengan baik hatinya semalam datang ke rumah untuk dimakeover dengan membawa buah tangan untuk fyna..terkejut kot..alhamdulilah rezeki..banyak pulak tu dia bawak..


 cream puff
sangat lah lembut..tak manis sangat which is i loveeeeeeeeeee..mak ayah fyna yang agak fussy dengan benda alah manis-manis ni pon telan benda ni banyak semalam..hahaha..fyna sempat makan 5 bijik..adik kecik fyna habiskan semua =.= tak puas makan..


Fruits Pavlova
this one mula-mula fyna takot makan sebab takot manis..benda-benda asing gula-gula ni fyna tak boleh makan banyak..nanti sakit kepala..tapi yang ni manis buah..and nurul letak banyak gila buah..sangatlah sedap..letak dalam peti ais sejuk-sejuk lagi sedap <3

tengok facebook nurul..sememangnya nurul dah lama buat bisnes cake ni..and hasil kerja nurul sangatlah kemas


and my wedding cake! =D


so if you guys nak tempah cake ke puff ke apa ke..boleh la ke 
area sungai petani 


sneak peak makeover+photoshoot 21hb 4
fyna and munirah..orang jauh..sangup dia datang dari GERIK! terharu ok

my bawal leopard print sponsored by Scarfsweethoney

17 comments:

Lady WaiLiN said...

gud for u dear!! i read ur blog from u mula2 makeup sampai nk jd pro dh nih.. ;)

♥nurul♥ said...

wahh.wish to be like sis one day.sgt pndai makeup:)

| NURUASHIA | said...

sys,,,,,cntek sgttt tudung leopard tuuuu...mne beli?? mau jugaaaa

Gadis Gingsul said...

woooww....semua cantekkk <3

Zharif Azis said...

kek tu nampak sedap sangat !! lapr pulak tetibe

MiSz fiFiEyQa said...

yummy...kasi sy sikit fruits palova tu...hehe

btw...cepat2 ek update pasal makeover tu...x sabar nak tengok... ;)

azalia hjsalleh said...

chantik bawal leopard print tu..
dh la kita mmg suka corak leopard =))

syakila BumBum said...

cream puff tu nampak sedap..nyam3...lame tak makan

cikcimi said...

cream puff suka sangat. pavlova baru nak cari nak try rase. :)

Afiqah bt Azman said...

sedapnye... tgk gambar je da start lapar da..hehheee

afiqahbtazman.blogspot.com/

Ardini Izzati said...

Memang takleh tahan nafsu makan kalau kek tu ada depan mata! :D

cik chinta said...

okeh. itu sgt sedap. fyna kan makan banyak. tp slim melim. i jeles tau. rahsia kekurusan terkini? sile la bgtau. pelisss

elianto2323 said...

cupcake..cream puff. aduh,pengsan. favorite Sis! =)

Why Farouk said...

gambar kek sangat marvellous.. gambar fyna lagi3 la da bomb! gewarm! :D

Rara Nasiha said...

sedapnya semua makanan ni. kecur airliur tengok. :)

RazFiRa said...

cantiknya bunga yg fyna pegang tu. hehheehe

ceyana_adnan said...

location gambar dekat lagenda height kan??kat taman tu kan??dekat2 denagn umah besar tu...tol tak fyna???(tolonglah betul..pelisss...)hehe