Friday, April 6, 2012

me as mak andam : makeup nikah azwa 06.04.2012 alor setar

assalamualaikum

 makeup nikah azwa
 06.04.2012 alor star

bertolak bukan main awal..pukul 11 pagi..padahal majlis start pukul 3.30petang..tengah otw ke alor setar dekat highway tiba-tiba kereta buat hal..haaaaaa..dah risau dah..risau dekat kereta if something belaku nanti and risau terlambat ke rumah customer

takot apa-apa berlaku dekat kereta,adik fyna decide cari bengkel dulu..dah la hari jumaat kan..memang banyak la kedai tutup =.= 

but at last jumpa jugak bengkel..alhamdulilah tapi terpaksa sms customer untuk datang ambik fyna takot terlewat ke rumah dia haha..nasib baik kakak ipar azwa yang baik datang ambik fyna..and kesian dekat adik fyna..melayang duit rm400 


si cantik berusia 22 tahun ni sangat lah tinggi and slim river..jeles nyaaa..

kulit muka azwa ada masaalah..maybe strees nak kahwin kot heheh tapi tak pelah..makeupkan ada =) alhamdulilah..dapat jugak fyna cantikan wajah azwa...

so here another picture 


mana-mana pengantin mesti tak akan berenggang dekat hp hehe sentiasa nak tanya si suami dekat mana kan sebab biasalah..perempuan ni lebih cepat risau =P



suruh si pengantin posing sekejap sebab bilik dia cantik! 


tak perasan pose kami sama =D


so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

16 comments:

AZZAHONEY said...

this time is incredibly awesome sis fyna! you turned her like a beautiful princess!! good job anywy. luvitt!. wish i could meet you one day :D'

ZYASH said...

betul2 transform dengan make up fyna tau...perh...marvelous...!!!

#ciksuzlin said...

kak fyna ni memang "fairy godmother" dalam crita Cinderella tu la. :)

firaMustapa said...

tahniah kak fyna..akk dpt tukar die dgn make up je..:) lawa2! :)

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! mmg amazing sgt ... abeh jadi licin muka dia :) lawa sgt hasil tgn fyna ni tau

Saza Infineez said...

amazing!

Mila Ahmad said...

cantik cantik

lisa said...

berbeza sangat daripada yang sebelumnya :)

fit_yat said...

kiddy pnya shoot real la..bkn cm sesetgh photographer pnya la nk smbunyi jerawat,edit smpai nmpk gebu semcm ja

hanabunga said...

Hebatnyaaa!!!Lain sangat dgn gambar sebelum Tahniah! :)

{ yaya } said...

Salam & hi Fyna!

admire dgn sentuhan Fyna..good job done! tmpg tny,mcm mn ek Fyna cover jerawat2 tuh?
may u have a brighter future ahead! :)

cik chinta said...

cun la fyna. fyna, i miss ur tutorial sangat2. i miss it so much. ape kata kalo fyna da xnk buat tutor sebab bizi, fyna buat video terus masa mekup n masukkan je dlm blog. rindu la fyna.

Fid"s said...

ok nice..
pandai betul make up

RazFiRa said...

amazing touch :)

Elis Escada said...

akk, akk pakai ap tuk cover muka dy yang mlh?

Noora'in said...

admire dengan fyna punya touch..foundation apa yang digunakan utk bridal makeup ni ya..