Wednesday, April 18, 2012

makeover + photoshoot 14 Apr 2012

assalamualaikum

maybe ramai dah tau fyna ada buat makeover + photoshoot dengan harga yang murah..dapat muka yang cantik and dapat gambar yang cantik..rasanya RM50 tu sangat lah berbaloi kan?

so 14 apr lalu..hanya 2 orang saja yang datang..so agak penat jugaklah menunggu dari pukul 10-5petang..sampai tertido-tido...tapi alhamdulilah ada jugak yang datang...

nadirah orang yang 1st datang,,dalam pukul 10.30 pagi dah sampai..dia dari alor setar..datang bersama encik boyfriend hehe


kulit nadirah tak ada masalah..dah sedia cantik..nadirah nak makeup macam baby doll dalam sucker punch tapi disebabkan fyna pon dah lupa makeup tu macam mana..so try je la..this look sangat fresh and buat mata nampak besar..nadirah nak simple-simple sahaja sebab nak kelaur dengan bf kan..tak kan nak makeup tebal-tebal =D


at 1st fyna letak eyeliner tebal..tapi macam tak sesuai pulak dengan muka nadirah..so fyna softkan eyeliner tu..color eyshadow different sebab lighting ye..


single photoshoot


guy photoshoot


couple photoshoot awww suwittttttt..this couple sangat comel and sporting..even mula-mula malu tapi lama-lama pandai pose sendiri =D


next orang jauh dari perlis datang..leen..terharu fyna..dia dah lama nk jumpa fyna..sangat comel orang dia tau


dia ada mata yang cantik..so fyna nak serlah kan mata dia..dia nak yang soft-soft tapi sebab geram fyna terangkan sikit hahaha..tekejut dia tengok cermin sebab dia tak pernah makeup..


guna bulu mata palesu yang baru..sangat lembut..tak berat..tapi leen kata berat..sebab tak pernah pakai kan..tapi cantik sangat mata leen


potrait shoot


eceee macam model..


macam biasa..fyna pon sibuk..hehe

so kepada yang nak join makeover ni..jom join sabtu ni..21hb april 2012
di taman ria sungai petani, kedah

nk shoot dengan bestfriend, boyfriend,girlfriend,baby,mak ayah..semua boleh..
boleh 

email fyna fynahere85@yahoo.com 

=)

22 comments:

Gadis Gingsul said...

wooowww...comelnyeee
wahhh..semua cantik .. makin cantik oleh tangan akak..
natural....


fennypun sgat jauh dah lama nak jumpa akak fyna...hehehhe

Pka Rahim said...

nak jugak tapi jauh.. :(

Aryana Qaseh said...

gila kagumla tgk fyna mekap org.. nnt nk amik fyna la jd mak andam nnt.. heee..

norhaizan said...

hye dear...comelnyer awak mekap...selalu follow your blog..nmpak peningkatan hari ke hari..good job dear..!!

btw..nk tny, kat mana nak dapat fake eyelashes yg ringan tu? kedai mana eh fyne selalu beli..ke fyna beli online..sy pun tinggal di kedah jugak..

PaddyjOy said...

uihh.so suwit..
nak join jgk lah kak fyna .
payment charge mcm mna?plus phtgrper?

~misshuny~ said...

nak join gak...fyna wat x post wedding photoshoot+make up?kat melaka..kalau boleh nk wat kat kg mortem..hehe..t fyna gtaw la hani hrga cmne erk..=)

Cik Siti Hajar said...

cantik sgt fyna..!


nak jugak.. buat kat kL please...;p

Nasuha Norpandi said...

Kak fyna, nk jugakkk.. Nt buatlh kat Ipoh ke Penang ye ? :)

btw, suka sgt2 cara kak fyna makeup. cantik...

Nisa Kay said...

cantiknye fyna mekappp...
ingat nak suruh fyna mekapkan utk photoshoot sabtu ni. tapi apakan daya.. fyna lak jauh di mata.
uhuk uhuk..

Aida Jelita said...

jauh lah kak fyna kalau tak dah pi dah

Nab tiut said...

akak, taman ria nk tgu dekat mana??? lorong berapa?

ieka zurika said...

so interested.. tp sabtu ada hal plak..hehe

Faqihah Husni said...

SP? Nak ikutttttttt!

farah jamil said...

Kalau Kak Fina buat kat Kl, konfem saya bergegas pegi. Teringin, tapi jauh sangat la Kedah tu :(

selDzaaz said...

wow nice shoot!!! bestnyer kolo dekat mesti sy ajak hubby p hahah

MiSz fiFiEyQa said...

kalau la kak fyna turun KL...boleh la kot kalau nak try..hehe.sy pun mmg x penah mekap2 ni..ok x pndai sbenarnye..haha

mass said...

bila nak makeover ke putrajaya plak ni?heeheh

elianto2323 said...

pewittt...Sis buat banner baru la.hehe. btw..cantikla mekap. suka tang foundation. =)

Rahimah Omar said...

cantik make-up fyna...tapi jauh la...kite kat KL

farahd101 said...

kak fyna..npe jauh sgt...fara skrg kt mlaka :( sob2... teringin sangat2..

QUEEN of Heart said...

teringinnye,,tapi nape jauh sangat..huhu..

Mak Jem said...

salam...
mak jem nak tumpang tanya..fyna guna bulu mata pelsu jenama ape eh? gam dia pun jenama ape?

time kasih kerana tolong mak jem yg kepingin bangat nak pakai bulu mata pelsu kot2 leh cun cam rcw...heeee