Monday, April 30, 2012

makeover by fyna + photo shoot by kiddy : munirah

assalamualaikum

paling lama tunggu turn makeup and paling lama nak pergi shoot hehehe..sory ye dear..fyna dengan munirah dah jadi bestfren sebab dua-dua suka bergambar hehehe

makeover


kulit dah cantik..muka dah flawless..perfect! sebab munirah ada mata yang cantik..so fyna lebih fokus dekat mata dia..



photoshoot







macam biasa..fyna pon nak interpremmmmmm


picture from her camera..awww! my skin tiba2 jadi flawless..pandai betol camera tu ambik hati =D


so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

7 comments:

ezzamalik said...

awesomee!nampak mcm model.

MiSz fiFiEyQa said...

dua2 pon cantek la...
lawa pulak tengok sis pakai tudung corak leopard camtu... :D

aini natasya said...

eh mata betul dia ka yang warna grey tu ? wahhh , satu ja nak cakap . AWESOME ^^

cik chinta said...

fyna, baju cantik gila. beli mana. badan slim oke. jeles

RazFiRa said...

wow.. fierce la.. harimau bintang tu

hehehe

roziahojijie said...

Amboi , dari atas sampai bawah corak leopard ye model tu ..... :)

amira said...

hye fyna :) i ada soalan nak tanya hehe

1. untuk make up photoshoot berapa you ambil ye?

2. untuk photoshoot pulak berapa adik you selalu nya ambil? berapa gambar softcopy & hardcopy akan dapat?

3. bole bagitau pakej yang ada tak?

saja nak tanya dulu ni kalau boleh nak buat photoshoot dengan anak :)

thank you :)