Sunday, April 22, 2012

makeover by fyna + photo shoot by kiddy : nana

assalamualaikum

memandangkan tak sempat nak edit gambar lagi..so fyna up satu satu entry untuk seorang yang dimakeover ok! =D

1st is nana..pukul 10.30 pagi dah message fyna cari rumah tak jumpa..haha time tu fyna dah nak sampai sungai petani..so suruh dia tunggu dekat masjid..suruh dia ikut kiteorang ke rumah

nana booked untuk makeover ni paling lewat tapi dia yang paling awal sampai =D

MAKEOVER


kejap je makeupkan nana sebab kulit nana tak banyak sangat masaalah..and nana ada sepasang mata kuyu yang sexy..auw!


act nana nak buat trial makeup..so fyna buat tak tebal sangat lah..guna warna natural saja =)



nana nak suruh fyna buatkan dia tudung Diana Amir..tapi fyna pon tak ingat..main hentam je..dia pulak " ha macam ni la..betol la ni" haha dia pulak yang ingatkan =.=

PHOTOSHOOT

kena dera dengan adik fyna posing tengah panas..hahaha kesian nana tapi time panas la gambar cantik!

nana kurus dan tinggi and ada kaki yang panjang ..memang sesuai jadi model tau..muka pon photogenic 







nana ajak fyna shoot sekali then fyna pon tergedik-gedik la nak ikot..tapi tak sempat tiba-tiba datang tiga sekawan..siapa tiga sekawan tu? tunggu next entry ya



so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)
(check dulu tarikh yang available di side bar ye)

till then

27 comments:

♥nurul♥ said...

nakkkkk sgt kena make up dgn kak fyna.huhu :(

♥ [p][e][L][a][n][g][i] [B][i][R][u] ♥ said...

nak kak fina make up cmne bole? freeeeeeeeeeeee :PPPP

faY said...

mata dia sgt terserlah. pndai sgt sis fyna cun terus nana

Impiana Mayana said...

kak fynaaaa... bila nak buat make over kat kl tu? nak joinnnn. :D

Hanim Harudin said...

nti sy nak tunang,fyna makeup kn taw..tp,tunang pun xtaw bile lg..hehe..suke sgt,cantikk! :)

Faqihah Husni said...

CANTINYAA! Selalu stalk blog akak, tengok hasil tangan akak :D Cantik! Teringin sangat nak merasakan hasil tangan akak :')

hanabunga said...

Aaaaa jelesnyaaaa!!! =.=

Nana Fique said...

Thanks fyna,i puas ati ngn ur make up,and klu ade lg,i nak lg,pasni nak try ala2 make up beyonce,hahahaha...

RazFiRa said...

wowwww model yg ayu sgt :)

make up yg cantik dan menarik

Iera said...

cpt kiddy edit,good job..munirah

bella hamzah said...

cantiknya fyna make up!nanti fyna dtg kl bella nak join kelas fyna.adik fna shoot pon lawa siyes.fyna kita ada something nak tunjuk fyna

http://qasehnabilah.blogspot.com/2012/04/blogger-cantik-bertudung.html

ReeneeRaaid said...

hi gorgeous fyna!

I would like to invite you to participate in my 1st ever giveaway contest. Many thanks for your participation and kind support. I appreciate it very much. More details: http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/04/aprilove-giveaway-contest.html

Riri Yoorin said...

cantik laa so sweeet

fae jamal said...

terbaik fyna! suka sgt tgk fyna makeup org ! :)

shaFazie said...

cntik make up nie...

mass said...

alahai cantiknya...datangla putrajaya buat makeover plak...tingin plak nak dimekap oleh fyna..sini banyak taman2 yang chantek2 gitu..hehehe

syakila BumBum said...

cantik nyer nana...whhaaaaa...pandai la akak mekap...

cik chinta said...

mcm artis terus.

Aida Jelita said...

untunglah yang pergi make up dengan fyna tu

zullye said...

model mmg sweet .. mata yg cantik bentuk badan pun sesuai jadi model ...

ain dzaya said...

sebelum dan selepas..
cantik!!

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

Mohd Farid said...

make up nya memey awesome! (^_^)

cik phiey said...

chantek nyew.....

Why Farouk said...

seriously u sgt pandai make up orang. effect dia memang berbeza n cantik sgt.. bila nak mekap i pulak ni? tp u jauh la.. huhuhu

h A n Y s said...

makeup simple macam ni lah feveret saye! suka sangat! cantik!

azalia hjsalleh said...

make up cun
shawl cun
photo pun cun..

rindu langit biru di sg petani =((

atira said...

Salam hi fina! Fyna i like your blog, the way you post. Seems sincere and very down to earth! (: nak sgt do the make over tapi i kat kl. Jauhhhh huhu. Anyways, keep being you! I like u!