Monday, April 30, 2012

makeover by fyna + photo shoot by kiddy : 3 sekawan

assalamualaikum

baru kali ni sempat nak update pasal shoot minggu lepas..

3 sekawan yang datang makeup dengan fyna ni sangat lah kecoh hehe cakap tak henti..keh keh keh

ok lah jom tengok makeover yang fyna dah buat..owh diorang tak nak tangkap gambar sebelum..so gambar sebelum tak ada lah ye

makeover









so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

10 comments:

Heart Crusher said...

cantik fyna make up..

Anonymous said...

syg nye kak fyna tak amek makeup kat perak.. huhuhu sob2.. sedih sgt2~

Cik Yatt said...

hasil tngn sis..sntiase lawa.. :)

*~♥SheQueen♥~* said...

yg tdung s0ft br0wn tu sgt cntik! Boley jd m0del! ;D

Chikova_Airashii said...

xlme lgiboley bukak kedai andaman sndiri dh nie..

Anonymous said...

Takde siapa nk tegur ke pemakaian yg baju biru tu? Baju & seluar sgt ketat smpai nmpk alur paha, betis & bentuk buah dada =(

Anonymous said...

terima kasih atas teguran awak..saya akan minta fyna tlg delete pic saya ok..thanks a lot..saya pun xnak pic saya diupload ok..

fyna : tlg delete..terima kasih..sory taw =)

fyna said...

dah delete..just xdelete muka lepas makeup sahaja..ok ke? if nk kene dlte bgtau ye

Anonymous said...

tq fyna! nk cd

=)

ayusyaf said...

cantiknyer sis make up..!! suka tgk...nature...xketerlaluan.. =)