Monday, April 30, 2012

Hijab Tutorial : Bawal Style inspired by Dian Pelangi

assalamualaikum

ya allah lama nya tak buat video! ramai yang req video hijab and makeup tapi fyna memang tak sempat sangat..video ni pon lepas balik dari interview terus buat hehehe..ada dua video..ni yang 1st..yang 2nd fyna dah buat cuma belom upload dalam youtube

bawal dian pelangi..rasanya ramai dah buat kan..tapi fyna buat jenis yang menutup aurat kekekeek


gambar pembukaan

here the video
enjoy!




my video maker rosakla..so tak ada any intro or apa-apa =.=' macam ni pon paham la kan?

my bawal leopard print sponsored by Scarfsweethoney



17 comments:

shark said...

shark mmg suka tgk gadis berhijab cmnie..
nmpk cantik dan berani..

anis scha said...

mata cantik! :)

Shafika Afli said...

cantik

MiSz fiFiEyQa said...

wahhh...cantik la kak fyna!!!
boleh try ni..ehehe..
tq.. ^,~

Gadis Gingsul said...

eeehh...kak'Long
cantikkk....ahhh pakai tudung macan aooouummm,,,,
kak..long cantik pulaa eyeliner
tuu cam mana try kak...
^,^

Nana Jay said...

sukaaa, tq kak fyna fr ttrial!

Adyb said...

thankyouuu! memang dah lama cari style mcm ni utk katup dada ;)

cik chinta said...

nak tutorial mekup jugak. hihi

elianto2323 said...

comel. Tudung leopard lagi tu. : )

Nor Khaleeda Bte Mattan said...

suka style nie!! sbb labuh.. thehehhe~!

hanabunga said...

Bagus2!!cmni baru bes kan tutup dada :)

Hotz Mumma said...

salam perkenalan..singgah menyinggah
(^_^)
www.azrulin.blogspot.com

Langit yg berwarna unggu said...

Apa kata cik fyna bt tutorial versi vimeo sekali :)

Azni Zuhaini said...

hai sis fyna cantik :)
selalu bc blog sis.

sis, jom tgk tudung bawal terbaru di blogshop saya.

http://ortizhouse.blogspot.com/2012/05/pre-order-bawal-ratu.html

Anonymous said...

MashaAllah cantik ! all this while memang teringin nak try pakai style diam pelangi tapi disebabkan style tu tak menutup dada so saya tak pakai. This video help me to cover my chest while styling this. Syukran !

nahu said...

love this style! :D sis, u r cute

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt & slm sejahtera....

menjemput anda ke http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37