Monday, April 9, 2012

corbon fiber sticker murah

Assalamualaikum

pening sat bila kawan fyna terang pasal benda alah ni..dok tanya banyak kali..stil tak paham-paham haha

orang perempuan susah nak paham sikit..biasalah..kalau benda ni warna pink boleh la laju je paham haha..so kalau lelaki tengok tajuk je dah tau kan?


apakah corbon fiber sticker ni?

benda ni act nak bagi kereta nampak cantik and sporty..wah! wah! and benda ni jugak utk  orang yg malas nak cat kereta kalau kereta tu calar atau warna dah pudar

contoh corbon fiber sticker



waaaaaaaaa hensemnya kereta ni

harga: bermula dari RM 80 - RM 120 untuk bonet keta..lain kereta lain harga ye

untuk high quality stiker plak, harga dari RM 220.. yg ni memang gred tinggi..kalau dekat kedai price range dlm RM 300- RM 400

so bagi sesiapa yg berminat untuk memasang dan menampal carbon fiber sticker pada interior(dashboard, radio, door trim) dan exterior ( bonet depan belakang, bumbung)  sekitar Selangor dan Kuala Lumpur boleh la hubungi mereka di 

facebook page : Tamme Automotive Grooming

atau contact haikal di : facebook

diorang jugak menawarkan servis ke rumah anda (tiada charge tambahan).


6 comments:

Anonymous said...

ade design mnarik utk kancil lame x? my luv da luntur cat n ade bintik2. huhu

ZYASH said...

Wah...idea bernas ne.. Kalau buat kat kete kancil smart gak...heheheh... Tahan lame tak sticker ne??

Mila Ahmad said...

thank u fyna.
slalu gak tgk kereta2 pakai cam tu.
mcm nak buat jugak.

schakeyra said...

dear, i think, should be carbon kot~! cuba refer sini~~

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=331652016897860&set=a.323394427723619.80337.309016562494739&type=3&theater

Eyesha Zaidin said...

wah..tenkiu kongsi info ni..memng mencari2 jugak..nak tampal dalm bahagian kereta. . sebab bahgian dalam warna putih..bila kene kotor senang nampak..susah nak hilang pula..huhuhu

Unknown said...

Berapa harga untuk bumbung dan bonet myvi 1st edition