Wednesday, April 25, 2012

Blazer yang cool dan murah =D

assalamualaikum

hmmmm bz nye sekarang..nak update blog pon tak sempat..dekat tempat kerja bz..dekat rumah bz jadi suri rumah =D time cuti bz menconteng muka orang =.=

meh nak share 1 barang yang best and uptodate

ha..sekarang ni kan musim orang pakai blazer..tak semestinya blazer tu untuk pakai pergi pejabat sahaja..pakai time dating pon boleh..barulah stylo sikit hehe sebenarnya fyna dah lama nak terbeli blazer..tapi tunggu dulu lah..berbaloi tak beli..sebab blazer banyak yang mahal-mahal kan..hmm

owh..jangan la risau..sebab fyna ada jual blazer jugak! yeay! harga murah sangat!

RM35.00 sahaja! 



seee cantik kan! sapa kata pakai barang murah tak boleh bergaya? kadang-kadang barang murah lebih cun dari barang mahal..sapa setuju? hehe

jom grab..

owh ya..order sampai jumaat ni saja tau..
ni blazer yang best..sebab tu share..fyna dah grab 3 warna sekali..tamak tak? hahaha..geram punya pasal

kalau korang nak...boleh ke facebook shop fyna di 

fyna jugak ada jual beg yang murah and lense yang murah =D

happy shopping!




20 comments:

Noraini Suhaida said...

shantek...mmg nak grab~~~~

elianto2323 said...

saiz dari S-XL ke Sis?

hana said...

cantik..
nak jugak..

Cik mama said...

alohhh tak leh buka FB laaa kat opis.. ermmm

cik_tyNa said...

menarik ^^

SyUhAdA said...

smart..

Ardini Izzati said...

Serious lawa lawa!

Rara Nasiha said...

Murahnya Fyna. nice one. selalu orang jual mahal, nak untung je.

NOR SAMSIAH said...

Dah ada! Berbulan-bulan dah beli. Tapi tak pernah pakai =.=

aizaAQIRA said...

mahu juga..tp takut xmatch dgn bdn plk..

Niko Yayan said...

lense biru ade tak ?

cik Nemo said...

Tak boleh bukak fb kat opis! Nak beli! T_T

outbound training di malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Sukses besar esok hari dimulai dari tindakan-tindakan kecil hari ini .,..
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

.kiddy. said...

nk beli boleh ke link tu ye sayang2 =)

RazFiRa said...

wow mmg stylo lah!

Anonymous said...

dear, cmne nak tgk ni..

Rossa said...

blazer at rm35?? quite reasonable n fashionable too.. oh my! i miss it t,t
still available ke those blazers? *hoping* :P

Fid"s said...

yup, That right .. I'm human too, not a rats haha. Nice post

fateha husain said...

avaible lagi tak sis?

fateha husain said...

avaible lagi tak sis?