Tuesday, March 27, 2012

takoyaki Qbay Penang

assalamualaikum


rasanya ramai gila sangat suka makan benda alah ni kan? fyna pon suka! ahha tapi tak lah SUKAAAAAAAA..just suka =D

adik kecik fyna merengek-rengek nak makan takoyaki ni so belilah dua set..1 ayam and 1 udang



nyums!


besar..sedap.. = kenyang

tips untuk makan takoyaki

makan pelan-pelan..jangan gelojoh..sebab cheese dalam tu lambat sejuk..


adik fyna kalut nak makan..last-last mata berair sebab lidah melecur haha


ni bukan makan ye..ni bukak mulut dan buat "hah! hah!"
haha


emm yums!



harga rm4.00 1 set ada 3 bola-bola besar dan cair di mulut

siapa tak pernah try lagi..sila lah try..mesti nak lagi! =D

20 comments:

Gadis Gingsul said...

lappa tgokk nee....
sukenya eyeliner akak..cam mana try tuu...

fyna said...

fenny pernah makan tak? hehehe
buat garis luruh je fenny =)

oshinz said...

yang dalam die tu ape fyna?

hanabunga said...

kat tingkat berapa eh kak fyna?teringin la nak try! :)

::cik asha:: said...

saya p0n sukaaaa makan ni...
tp lame dh tak makan..

fyna said...

hanabunga : bawah..dekat2 mcd hehe

oshinz : ada ayam cheese..1 lagi udang =)

asha: sedap kan?

nur anis said...

sedapppp ni..lama sangat tak makan...

Aryana Qaseh said...

TAKOYAKI!!!
feveret ni.. kalu g jusco, msti kene beli.. hehehe..

Bella Bellitos said...

sedap sedap! taktau pulak dekat Qbay ade takoyaki kalau tak pergi cari dah haritu. hihi. selalu makan dekat Midvalley je. tapi mahal sikit la rm 4.50 sekotak

Nadea Emerald said...

nyum nyum... suka ! kalaulah dkt alamanda ada kan best ;)

hye fyna.. 1st time comment ni ;))

zeyeyey said...

Oh yey , nampak macam sedap .
Nak try Sabtu nih <3

azalia hjsalleh said...

penah mkn tp errr lya x minat sgt la..
sekali je cuba..
pastu x nak dah

wanie said...

feveret. kalau p qbay ni, wajib beli.
sampai 6/8 kotak. haha. octopus feveret :D

muncitzzz =) said...

sukeeeeeeeeee..=)

~ cik AiN pinky ~ said...

nampak sedap....tapi belum penah try...hehehe ;)

NurulAthirah said...

ske benda alah bulat2 nih....sdp!!

NadyaBubble said...

My favourite ! :D

ismie *s.m* said...

kak fyna bwu mgu lepas kite mkn..tue kire 1st tyme mkn..sedap sgt!!nie pOn sbb akk bwk..lau x. xtahu apbendanya,..:)

RazFiRa said...

x pnah makan :(

Nur Dalila's said...

All-time favourite!
^^