Tuesday, March 27, 2012

Subway Qbay

assalamualaikum



entry makan je kan..kali ni pasal subway pulak..sila percaya..ni 1st time fyna makan subway..sedihnyaaaa

kedah tak ada Subway ye..maksud fyna baling,sungai petani hehe

honestly fyna tak harap pon subway ni sedap..ye lah..roti je kan..ala-ala sandwich..

time nak pick-pick tengok roti macam keras je haha..

habislah...salah pilih ni mesti tak sedap

fyna : ambik ayam tu..tu tu apa tu..tomato..sayur tu..
adik fyna : beli kat sini speaking la..dok tu tu..
fyna : haha biaq p la..tak kan tak paham kot dok malaysia =D

fyna letak macam - macam..biaslah 1st time kan..cewi lagi hahaha







1st bite..
mmmmmmmmmmmmmm sedapnyaaaaaaaa lembutnyaaaaaaaaaaaaaaa emmmmmmmmmmm 

sandwich paling sedap fyna pernah rasa!



the bill

5/5

korang suka letak apa dalam? ambik roti apa? nanti fyna pergi lagi boleh try yang lain pulak..heeh


lepas 2 jam berjalan dekat Qbay adik cakap

adik : along jom makan subway lagi?

haaaaaaaaaaa?

=.=



22 comments:

kakjoyah said...

subway best... suka meatball marinara.. ada 4 ketul meatball dlm sandwich tu,rasa mcm makan spagethi meatball plak ;)
try la kak fyna,sedapppp ;)
+ suka cookies subway.. nyumnyum!

Anonymous said...

katenye tak halal. errr.

Anonymous said...

^Jangan sesekali bukak cerita mcm tu tanpa bukti kukuh. Haram tutup periuk nasi orang.

Rina Hamid said...

fyna try makan choc chips dia...mmg sedap gilaaaaa...rm4 utk 3 keping..besar2 plak tu...bila makan choc chip dia akan melt in ur mouth..hehehehehe

elianto2323 said...

sedapnya sis. berbunyi perut sya. =)

fit_yat said...

sk statement fina..."xkan xfaham kot dok malaysia",kna ajaq depa ckp bhsa kta sma hiii..

Bellmikenzo said...

Fyna.kalau nak lagi jimat Subway ada Sub of the day,rm7.90 jerk for 6inch punya roti,n setiap hari menu dia lain2,contoh hari sabtu menu dia seafood n crab...nyum2,and janan lupa try cookies dia,sedap!!paling sedap white choc macadamia kalau x silap,sumpah sedap!!!

awek retro said...

teringat zaman dating kat QB dulu..rindu nak gi sane lagi...date kat subway...

10/5 untuk subway..makanan diet yg best!!kannn

ciskek said...

suke suke suke...
nex time x yah sampai Qbay. Mai Kat autocity or sunway karnival seb. jaya pun ader.

hanabunga said...

Eh hana baru tau ni subway ada kat qb haha kesian hana =.=

Cik Yatt said...

tak suke subway..hee

a little less conversation said...

tak penah makan subway T_T

Aida Azryn said...

aida lagi sedih ni sebab tak pernah cuba lagu subway tu. -____________-"

NadyaBubble said...

Belum pernah try lagi subway. biasa makan yang kat dunkin donut tu je :)

Anonymous said...

kasihan hang tak pernah makan subway.

Anonymous said...

COOKIES SDP SBB SOFT COOKIES!!!! nyum..nyum..sndwich meatball pun sedap jugak..worth of trying..

RazFiRa said...

rindu kt subway.. lame dah x makan.. hoho

Nur Dalila's said...

ITALIAN BMT best. amik roti parmesan or italian then letak all the veges. Then letak mustard, sos cili and black pepper powder. Kalau lapaq memang x cukup. Superb!

zyra gilo2 said...

bacon bukan babi ke?

Fid"s said...

best makan subway. sandwich dia cukup best....

Niena Farrah-Hana said...

subway melt or bmt superb!!

Ihsan Arifin said...

makan lempeng masak sendiri kat rumah sedap lagi haha