Monday, March 19, 2012

menutup aurat!


assalamualaikum

sekarang banyak blogshop yang jual baju cantik-cantik kan..ada yang murah ada yang mahal..tapi agak susah untuk mencari yang betol-betol menutup aurat kita..yang longgar and tak jarang..betol tak?

fyna pon pernah alami benda ni..dalam gambar cantik..bila dah dapat..jarang la, singkat la..ikut badan la..so baju tu semua terperuk dalam almari..=.=

so i found this blogshop 

lets see



owh my! i love this!



see..labuh..tak jarang..tak ketat..and untuk plus size pon ada =)

THE BEST THING IS DIORANG DAH TURUNKAN HARGA UNTUK SEMUA PAKAIAN..
BESTKAN?

owh ya..korang pon boleh join give away..closing date bulan 4 ni..stil have time kan..

so if you guys berminat nak beli and tengok choice lain

here


first class service..tak payah tunggu 2,3 hari baru diorang reply..no no..kadang-kadang 1 jam diorang dah reply =)

happy shopping!




9 comments:

azam said...

nice.....

beli untuk keluarga pun blh ni

agentcatalystUTeM said...

cantik... tapi Ir ni dah la rendah kalau nak pakai hehe.. Ir pun tengah baiki diri untuk berpakaian lebih sopan..

lisa said...

cantik la design dia..memang menutup aurat :)

Asyraf Azizan said...

cantik sgt!

h A n Y s said...

Thanks sis~ ;)

hanabunga said...

yeay mcm tau2 ja hana nak cari link yg mcm ni :) thanks share k.fyna! :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Yes, let's shopping girl!:)

cik mun said...

cantik..
nak terjahla..

ZYASH said...

semuanyer superb!!!