Sunday, March 25, 2012

me as mak andam : makeup tunang yus 17.03.2012 sungai petani

assalamualaikum

 makeup tunang yus 
17.03.2012 
sungai petani

1st time dapat job dekat sungai petani..sangat senang cari rumah yus..kali ni adik fyna pon excited sebab yus hire dia as a photographer


kulit muka yus tak ada masaalah..memang dah sedia cerah..so tak payah pakai foundation tebal-tebal =)
sangat senang makeupkan yus..tak ambik masa lama pon..yus pon tak request apa sangat..so fyna guna warna yang lembut-lembut je la..

so here another picture





outdoor photoshoot 





this job start from 11am sampaila ke 6 petang..seharian dekat sungai petani..but best sangat dengan yus and tunang dia..diorang sangat sporting..banyak shoot yang best and lucu..hehe even habis lewat tapi berbaloi..

owh this photoshoot buat dekat semeling sungai petani..gila ramai pengantin dekat sana..haah semua pose ayu..kami je buat lebih-lebih haha..tapi best! 



so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then



5 comments:

fit_yat said...

bnyk customer fina yg pkai tema kaler pink kn...nmpk ayu ja pas mekap

NABIL said...

Ya Allah. cantiknya.
tak nampak macam crowded sangat.
pandai akak main colour. ;) good job kak. hihi

Syazni SimplyStyle said...

Suka sgt tgk fyna makeupkan..jadi berseri..bukan semua mak andam boleh buat..perlukan 'magic finger' baru makeup jadi berseri..kalaulah fyna kat area selangor kan best..confirm akan booked.. :)

azzahoney said...

cantik! :)

Qa said...

again, tangan akk mempunyai magic tersendiri.. :)