Monday, March 26, 2012

me as mak andam : makeup tunang nurul 24.03.2012 bayan lepas pulau pinang

assalamualaikum

makeup tunang nurul 24.03.2012 bayan lepas pulau pinang

sebanrnya janji nak datang pukul 10 tapi 9.30pagi baru bertolak dari rumah..selalunya fyna dah gelisah dah sebab lambat..tapi kali ni relax je..

nurul suruh tunggu dekat Qbay..dah lewat tu sempat lagi berphotoshoot dekat situ sambil tunggu adik nurul datang 

dah sampai rumah nurul terus masuk bilik makeupkan dia

ala lampu tak terang pulak..mana cahaya! mana cahaya! tak pelah..makeupkan jugak lah..

zup zap zup zap siap..30minit je..hehe alhamdulilah..even lambat datang semua tapi tak rushing pon..



ni customer fyna yang tinggi dari fyna..selalunya jumpa yang rendah dari fyna..terasa ketot la pulak


nurul cakap tak nak makeup yang tebal..gelap sangat dekat mana..tak nak shining-shining..tak nak guna macam-macam warna..sebab cik abang sangat cerewet..


so fyna guna warna yang neutral saja..kulit pon dah cantik..tak ada masaalah


nurul : kak fyna pakai foundation apa ni? tak rasa apa pon dekat muka? macam tak pakai apa-apa
fyna : belilah revlon colorstay! =D




with her mummy



pembaca setia blog fyna! owh terharunyaaaaaaa
sangat cantik orangnya..kulit putih bersih..jelesnyaaaaaaa
rasa nak pinjam sehari bawak balik rumah then boleh conteng2 muka dia hari2 =P

eh


perasan tak muka nurul ala-ala Siti Nurhaliza / aida gadis melayu? kan kan?



so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

13 comments:

oleen said...

as usual...santeks!

yuna icha said...

kak fyna, yg ni ckur kning x?.. nmpk cantik sgt...
i really2 want you to makeover me. tp duk jaoh.. mmpi jelah kan..
huhu..
all da best sis!

fyna said...

yuna icha : tak cukur dear..akak xreti cukur kening hehe

Anonymous said...

kak chantik sgt..org yg akk makeupkan sume suitble dgn face dyer..ehehehe..ak pakai produk utk mekeup cmpur2 ea???n then pembaca setia blog akk tue mcm kenai j..syieda..ex smk dato harun..:) peace kak...

yuna icha said...

just call me yun.
nicely done!! halus je kt hujung kening tu.. cne akak buat ek?.. huwaaa..
i wonder if u can adjust my kening as i have kening yg agak straight. hehe..

lee-za said...

cantik...make up yg tak tebal lg nice terutama utk org2 yg mmg x penah make up...

nice job dear...

azlizaasri said...

peewit . seriusly , suka . nak tempah untuk tahun depan boleh ? tapi tarikh tak sure lagi . kih kih kih :)

~Fara~ said...

CANTEK!! =)

Gadis Gingsul said...

iihhh,,,akak jelessnya dia bleh bgambar ngan akak,,,,Q pun nak sangatlah....heheheh
BTW...Cantiklah make-up diee nee...
cantikk...cantiikk...dan canntiikk

azalia hjsalleh said...

untunglah muka dia chantik..
kalau kak fyna make up kan kita mesti geli
sbb muka kita byk masalah =(

btw thanks tau bg web tu.. =)

lisa said...

ada iras Farah Lee sikit muka kak.nurul :)

Syuhada said...

Comel..cantik....cun...semua ada!!! :D

Anonymous said...

ekin akad nikah 27.5 neyh..leh ta email harga bpe ye?umah dekat simpang ampat..dekat2 dgn bkt tambun...