Sunday, March 4, 2012

me as mak andam : makeup tunang eka di alor setar

assalamualaikum

02.03.2012 ke alor setar lagi

makeup untuk eka..salah seorang pembaca blog fyna..bila dia kata dia baca blog fyna everyday rasa segan pon ada hehe..ni menambahkan nervous lagi untuk makeupkan eka =.=

eka seorang yang sangat ceria! mulut tak berhenti cakap..hahaha..tapi best sangat kenal eka and family dia..diorang sangat ceria! jadi tak segan dekat rumah diorang..and asyik makan je..hehe thanks eka and family...layan fyna and adik fyna baik sangat-sangat..seronok tau!

alhamdulilah..fyna tak pernah dapat customer yang cerewet..semua customer yang baik-baik..syukur sangat!


 alhamdulilah fyna dapat memflawless kan muka eka..

perasan tak muka eka macam rani mukherjee? dia ada mata yang cantik..warna coklat! jeles tau!

another picture







memandangkan eka tak ada photographer..dia minatk pakage untuk photographer..rezeki adik fyna..dapat jugak income..alhamdulilah hehe


outdoor photoshoot

so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then


20 comments:

Tasha said...

nice one~

heeeee,sy at johor ni jauh sngt la kalau nak panggil akak~ hehe

Arfahani Arsad said...

terernya kak fyna flawless kn muka dia! :O

h A n Y S said...

siyes kagum!flawless habis! :D

sue ferra said...

cantikk ske tang warna pink tuhh ..kt pp .. :)

lisa said...

pandainya sis makeup kan kak eka :)

nonierahman said...

sgt cantik fyna make up,n muka dia nmpak flawless.thumbs up.nasib baik sata dah kawen kalau x mesti minta fyna make up kan

Syazni SimplyStyle said...

Kagum..nice job sis :) kalau dok kat area sana dah tentu akan booked Fyna jugak :)

Munah's daughter said...

kalau kat terengganu, kakak nak datang tak? :) macam mana caj nye ea..time kasih..

Cik mama said...

Eh picca yg second tu dah cam Hetty Sarlene plak... hehhehe santik laa.. simple jerr.. sedap mata melihat..

Drunbella Khoo said...

Good job fyna.
Keep it up k.
(",)

roziahojijie said...

kenape sis Fina byk make up kt area utara je ? kalo tempat lain kira mcm ne ?

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ sgt x caya muka dia jadi flawless n berseri sgt lepas fyna mekap...congrats dear :)

Chelsea said...

Hai Fyna.Nak tahu ,fyna pakai foundation apa ek?Tq!

azzahoney said...

yup.lawa.:) love your work!

Aida Azryn said...

siyesly memang cantik mekap u! ;)

T.Tania said...

kak, akak guna produk apa utk flawless kan muka saudari kita ni . pergh! teruja sy nak tau ..... superb laaa akak mekap... nak buat suggestion blh x ? akak buat TUTO utk SMOKEY EYE blh x? plz eahhh~~~

leyzajamil said...

salam cik fyna, maaf sy ad guna slh satu pic dlm post ni..leh promot skali..thanks :D

Aida Jelita said...

rani mukerjee? hahaha ade lah sikit. kelakar lah kak fyna

Azyan Shahira said...

kak fyna guna product ape untuk hilangkan parut tuh ? tumpang tanya ~

sha my heart said...

eka dengan fyna dah macam adik beradik je lpas mekap =)