Wednesday, March 14, 2012

me as mak andam : makeup tunang dila 10.03.2012 di pendang

assalamualaikum

10.03.2012 pendang
makeup tunang

sebenarnya dah lama tak pergi pendang..nasib baik la driver fyna (my sis) tau jugak jalan-jalan ni..kiteorang banyak main hentam je..so cari rumah dila ni pon boleh sesat jauh kot..haha sampai dia kena hantar adik dia tunggu tepi jalan..

rumah dila cantik sangat! sampai je terus fyna dihidangkan makanan..panas-panas..sedap! thanks dila! dila act baru samapi dari sarawak..tapi tak nampak pulak muka penat si dila ni..tengah excited kot =P

act gambar sebelum dan selepas dah di tangkap tapi time nak transfer dekat komputer..tak taulak komputer tu ada virus,,habis semua gambar..sob sob..banyak kot dila posing lawa-lawa..


muka dila ada parut jerawat dah sikit berminyak..tapi tak pe..senang jugak makeupkan dila..cuma dia agak sensetif dekat mata..hehe
part yang best tengah makeup kan dila tiba-tuba air mata dia mengalir..fyna dah gelabah dah..dah kenapa pulak ni..sakit ke fyna makeup..dila kata dia pon tak tau..haha nasib baik la makeup tu waterproff cik cila oi..=D




see..how happy she is..
congrats dila! nanti nak kawin panggil akak lagi ye hehe

=D



16 comments:

Saza Infineez said...

pergh tangan fyna ni mmg magic lah..nnt nak guna air tangan fyna jgk lah utk majlis..boleh? eh bukan utk masak..hehe

ZYASH said...

Mak ai..terus jadi gebussss gitu kulitnyer..perhh..terbaek la...

Dylla Fadzil said...

wahhhh, makin maju bisnes kak fyna. congrats and semoga terus berjaya :D

RazFiRa said...

wowwww she looks very beautiful.. berseri sangat :)

oleen said...

akkk...ney sgt ohsem!! comelnyerr..make up yg ney sy suke..ney yg bese akk tunjuk kat tutorial k?wat laa tutorial tuk wedding/engagemnt mkeup tutorial yg simple bt nice mcm neyh... =)

Gadis Gingsul said...

mauuu jga di make up,,,huhuhuhuh

~Fara~ said...

cantek!! suke2.. =)
mmg patut dila rasa mcm princess..
tahniah fyna..

azreen ashreen said...

comeiii sangat kak! luv it!

Qa said...

akk fyna, wahhh makin magic la tangan akk tu, qa suke sgt, ni yg na jugekk ni, tp lambat lg kot na tunang ng kawen ni, muahaha!!

Amoi Cantek said...

cantek la..
mmg sume hasil tangan sis sgt2 cantek..
kalo dkt, mmg nk sroh sis yg makeup kn nti..(:

lisa said...

berbeza bila dah mekap. memang cantik sangat ! :)

sharz syaz said...

fyna..baru nak tnye rate fyna bape tuk september...hukhuk.. :(

JarN Eha said...

em.. kalo tunang kak fyna ambk brp ek?

fit_yat said...

simple mekap..nice

shazida said...

alaaaa.. dtg pendang tak bgtahu.. teringin nak jumpa akak..

Anonymous said...

kt ner bljr makeup...cantik sgt2