Wednesday, March 21, 2012

me as mak andam : makeup sanding afza 10.03.2012 alor setar


assalamualaikum

10.03.2012 alor setar
makeup sanding

tepat pukul 10 sampai rumah afza..rumah afza memang besar..pagi-pagi pon dah ramai datang..fyna datang je berdesup ke bilik afza..katil pengantin sangat cantik..tapi masaalahnya lighting tak cukup time makeup afza..hanya ada 1 lampu putih..tapi agak malap..so agak susahla nak mula proses makeup..nak makeup kat luar takot afza berpeluh..so cari jugak lighting yang bagus

agak lama untuk makeupkan afza..

so this is the result




afza nak pakai bulu mata palsu yang nipis je..dia tak nak yang tebal-tebal..so tak nampak sangat lah bulu mata tu..

best sangat kenduri rumah afza..fyna makan banyak gila kot sebab ada ikan keli! fyna ambik seekor haha

afza and husband tak buat outdoor sebab diorang penat sangat..baru nak dera diorang berposing

so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then



15 comments:

Aida Jelita said...

cantik tak nampak bersih giler muka dia

cik eka said...

cantik nye k.fyna makeup dy
hmm
wondering bile la k.fyna nk conteng muke teman ni
sobs3

IFA Athirah said...

saya tgk bulu mata afza mmg dh pjg.lgi sesuai pkai yg nipis je =)

Maria || Mohd said...

cantik. lebih ayuuu^^.

ZYASH said...

Hahahaha...kejelesan melanda la....

azzahoney said...

yang ni lawa! :) semua lawa la yang penting! :D'

lisa said...

memang cantik :)

oshinz said...

tiara die kalau ke belakang sikit okeh kot fyna. nampak macam depan sangat je. tapi tak tau la kan..

cahaya mata said...

sis, ain da wat entry psal mascara biru tu..hopefully sudi singgah bce n komen sket k..hehx ;)

✿ pink velvet ✿ said...

fyna pandai sgt mekap mata :)

roziahojijie said...

lawa ! gud job sis Fyna ! pas ni nk tgk sis make up guna warna lain pula :)

Anonymous said...

btl la..crown die tu nmpak bawah sgt..ptt nye pakai kat belakang skit..:)

twinscraftlife said...

hi~ 안녕하세요~~we shall handmade stuff like bags, pouches, key holders and many many more! pls visit us! 감사합니다~~

LurvelyMum~ said...

cantik sangat.. <3

Khairina 'Izzati said...

salam sis..saya suka cara akak mekap..cantik sgt. tapi sy curious lah kak..saya ada baca yg pakai bulu mata palsu tu haram. mcm mana eh?