Monday, March 5, 2012

me as mak andam : makeup nikah nisak di baling

assalamualaikum


03.03.2012 baling

makeup kali ni di baling saja..so sangat dekat and boleh balik rumah dengan cepat hehe..nisak kawan fyna time sekolah teknik sp 2 dulu...course sama tapi class lain..

even dekat baling..tapi boleh jugak sesat haha..nak buat macam mana..fyna sendiri pon tak sempat nak jelajah habis baling ni =.=


seriesly kulit nisak sangat-sangat flawless..licin and lembut! nak sentuh pon takot haha..sebab licin sangat....beza dengan kulit muka kita yang macam jalan tar =.=

nisak nak yang soft sebab nak nikah kan..tapi terterang dekat eyeliner..=.=

another picture







ambik berkat di atas pelamin..hehehe..mana tau fyna lak lepas ni =P


rindunya nak buat review product..banyak product yang best and tak best untuk direview tapi tak sempat nak update..insyallah fyna akan update sikit-skit..=) tunngu tau!

all the makeup done by me
photographer my sis

so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then




12 comments:

azzahoney said...

nice! :) suka combination color y sis pakai ni.:)

yuna icha said...

xcukur kening kan?.. nicely done!!

Nisa Kay said...

cantik and natural sgt fyna mekap org tau...
suka nye..
bilalah merasa mekap fyna nak muka nisa nih,... hikhik..

MiSz fiFiEyQa said...

suke tengok part mata tu..cantik la..btw..ye..ye..harap2 berkat dok atas pelamin,lepas ni turn sis fyna plak la..ehehe

Anonymous said...

fyna, bleh bgtau lipstick apa yg fyna gna? cantik..

::cik asha:: said...

suke tgk entri fyna as mak andam..
mmg magic hand la fyna..
lagi2 tang mata tu..mmg cantik la fyna make up..:)

Anonymous said...

silalah buat review pasal product2 kecantikan ni..lama dah fyna x buat...

iffah imani said...

cantik nya hasil tangan fyna..

nur anis said...

cantik la..kemas je...suka tengok orang pakai blusher pink..tapi saya pakai memang x sesuai...nampak pelik..kena pakai blusher kaler coklat jugak...

Asmalina Ramlee said...

hye sis fyna..akak slalu ea dtg kedah ambik job makeup..skaly makeup slalu sis ambik bpe ea??

Sabrina said...

pandai la fyna makeup org!!!
gojes!
sab doakan murah rezeki fyna, dapat banyak2 client.
mane tau, fyna kot makeup sab time sab kawin! hehe...
susah nk jmpa makeup artist perempuan yg btul2 pandai..

sha my heart said...

cantik, mak andam pun cantik.. hehe~