Wednesday, March 21, 2012

me as mak andam : makeup nikah afza 10.03.2012 alor setar


assalamualaikum

10.03.2012 alor setar
makeup nikah

kalau yang baca entry ni 

pagi tu fyna ke pendang untuk makeup dila..pukul 3 berdesup ke alor setar untuk makeup nikah afza pulak..alahai penatnya...tapi afza nikah pukul 9 malam..sempatlah rehat kejap

so fyna and adik decide nak tido dekat rumah kawan mak sebab esok pagi makeup untuk afza bersanding pulak

the worst thing happen

fyna sepatutnya ke rumah afza pukul 7 malam sebab pukul 9 dia nak nikah..tapi fyna decide nak bertolak lepas manghrib..maghrib pukul 7.30 malam so dalam 7.45malam terus ke rumah afza..sebenarnya tak jauh pon tapi 30 minit habis dekat jam! 
honestly fyna tak tahu pon alor setar boleh jam..=.='

so fyna sampai rumah afza ada 30 minit lagi untuk makeup and bersiap! kelam kabut terus..

fyna memang tak puas hati betol makeup malam tu..

nasib baik afza  suka

nasib baik makeup nikah..so simple je..fyna just guna 1 warna eyeshadow saja..part paling susah kening afza..situ ambik masa lama..

so this is the result



apa pendapat korang?



11 comments:

NEL said...

Not bad still nampak lawa+fresh especially bahagian kening tu nampak cantik sangat fyna ..

hot N mild said...

nice,, but not so much pretty as usual. sorryy,, tp sbab ad msalah kn time tu. it's oky. make it as an experience in your new proffesion life. ape2 pon teringin nk akak make up time saya kawen nanti,, huhu <3 <3

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

stil cantik je sis at least da de xperience makeup bride lajulaju, tapi cantik jgk :D

~Fara~ said...

cantek.. suke make up nikah yg simple & nampak natural.. =)

Hiddy Asri said...

Warna dahi dia x sekata. Improve more..

Anonymous said...

moral of the story ,

prepare yourself awal awal fyna. tak semua berlaku macam apa yang kita rancang :) jangan buat lagi kat customer lain kay ! goodluck :D

elianto2323 said...

bole thn cantik juga..nmpk fresh. tapi Sis kena hati2 bila buh foundation. Pastikan warna tgn dgn muka x lari jauh. =)

Anonymous said...

cntek, but not x secantikyg fyna slalu make up..plus sgt simple.sorry.

Aida Jelita said...

nampak cantik je..ok lah kot tapi simple sangat

Irna Ibrahim said...

cantiknya :)

cik tomyam said...

kak fyna pakai meiko ke?