Friday, April 20, 2012

makeover by fyna + photo shoot by kiddy

STICKY POST


tudia banner macam budak tadika..warna warni

sebelum ni ramai yang nak rasa fyna menconteng muka kan? so kali ni fyna freekan time and open 4 hari untuk buat makeover + photoshoot.

only RM50!

so kepada yang berminat boleh la email fyna dia fynahere85@yahoo.com or PM di my Facebook Page or Personal Facebook..Twiter pon boleh.. DM je..

Venue : Taman Ria Sungai Petani

korang boleh rasa di makeup oleh fyna..boleh saja mintak theme apa pun =)
and dapat portfolio dengan pose depan adik fyna =P 
korang boleh dapat gambar portrait and outdoor photoshoot beredit! sekarang semua pon boleh jadi model, pendek tinggi semua pon boleh =D

tunggu lagi?


KALAU NAK..

BOLEH PICK DATE..AND PUKUL BERAPA
THEN BAGI 1 GAMBAR YANG TAK MAKEUP..
DEPOSIT RM10 UNTUK BOOKED
DATANG AWAL 30MINIT  


tunggu apa lagi? cepat book sekarang!

waaaaa..tapi ada ke yang nak buat makeover ni? =.=' takot pulak fyna saja yang syok sendiri

=D

48 comments:

cik dyla said...

waaa bestnyee...tapi jaoh.. :(

Nigina said...

alamak nasib baik akak jauh... akak ada rumah kat taman ria sp tu... hehehe tapi dah sewakan kat org... bila nak buat kat kl heheheh ..kalau kat kl akak nak ... hehehe

Zurina Hj.Zainal said...

aisey....kalo fyna dok kt damansara boleh akak makeup....jauh sgt fyna ni....:)

Hiddy Asri said...

Oh...fyna..Kwn I nk kawen, I suggest link you kt dia..Anyway, she is from http://solikopa.blogspot.com/
I just wanna let U know..If she's interested, it's your rezekila..Thanks..

✿ pink velvet ✿ said...

rm50 fyna? biaq betui? kalau kat sini mampuih x dpt pakej mcm tu ... dah la fyna mekap terlampau cun mcm professional, kalau kat sini harga mcm tu, mau mekap mcm badut, huhu! nak join, uwaaaa~~

shark said...

promosi cmni mmg bagus..
gud luck ok:)

nur anis said...

bestnya...tapi jauhnya.....

ReeneeRaaid said...

bestnye!! tp jauh :(
mesti byk dpt smbutan.
all the best!

Chikova_Airashii said...

lawa siot make-up dye..
murha plak tuu..
tp awat jauh ngat fynaa.. uwaaaa..
bile nk mai selangor ni.

pika pikah said...

cantiknya make up u! skrng tgh cr mak andam, tp SP jauh sgt. sy di chnaglun. :)

salam perkenalan dr saya, B2B dari kedah...

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/

naf. said...

sabah tak dak ka kak fyna?huuu

cik chinta said...

klo dekat dah lama ku berlari ke arahmu yang..uhuks

Tasha said...

kalau kite dkt,mmg sye dah suh akak make over tau~~~

waaa.jeles!

Gadis Gingsul said...

akkaaakkk...
mauu jgalah...
ya allah,smga last year ne bleh jumpa and bolh di makeup kak'fyna and foto",.....amien

miss kasyah said...

uwaaa .... sgt-2 jaooo =(

IEQAH said...

alaaa,nk fyna make up kan..tapi awat jauh sgt..mmg la kg pun kat SP tp ntah bile leh balik tak taw..huhu

fae jamal said...

bestnyeee...tapi jauh..;(

Fatin Atiqah said...

This looks super fun! So sad its also super far from me :(

inmyshawls.blogspot.com

mira maisara said...

waw.. sungguh la awsme kak fyna :d good luck yaa

lisa said...

jauh sangat. datang la kl :(

agentcatalystUTeM said...

wow... jauhnye kak fyna wat... kalau fyna org melake kan bes.. mesti boleh wat dekat melaka :-)

elianto2323 said...

Bestnye sape yg duk sp. Makcik kita ade kat sana Sis. kita yg xde kat sana, ade kat Melaka. Jauh wooo!!! Sape yg pegi annti upload la pics, sarah nak tgk. :)

Aida Jelita said...

alahhh..kita kat selatan kak fyna kat utara..!!

cik eka said...

jaoh nye k.fyna
hmm :(
teringin sgt nk d make over gn photoshot
sob3
huaaaaaaaaaaa

TeQah Khaire said...

alah, nape lah fyna tak duka kat kL aje .. kan dekat .. hehe

ZYASH said...

confirm ade yg book...alahai...murahnyer...geram2x!!! kenape jauh sangat...kalau lah mcm ne bayaran dia..dah buat fyna yg MUA sendiri...hahaha, tamak...

Cik Yatt said...

bestnye..tp akak dok jauh..huhu

Reena said...

RM50 je?? Wahh... bestnya... tapi akak dekat KL la dear... Baru je balik dari kg hubby (Kedah) malam tadi. Huhuhu

Fafa Adnan said...

i want too..! really! but sye kat sarawak. :(

zulhilmi tempoyak said...

fulamak.... erkk.. ni make up je ke sume facial ape..??

Nab tiut said...

akak. kenapa dekat taman ria?? kalu photoshoot dgn kwn2 kira mcm mana??hehe. boleh tak??

cahaya mata said...

waaa...harga da ok da, date pon da ok da,tgh cuti sem..tapi tapi tapi...JAUH SANGAT!!! uwaaaa...nangis ah cmni..

::cik asha:: said...

best nye fyna nak buat makeover..
tp jauhhhhhhhh sangat kat SP nun...
alahai teringin nak join..kalo dkt KL @ Selangor kan best..

peaNut said...

kalau dekat mmg nk jugak p cuba....tp,,,jauuhhhh,,,me kat sarawak :(

EZAN IDMA said...

dtg KL la akk syg! jauh sgttttt

Dila said...

fyna, dtgla kl pulak..confirm nk join..dtgla yer :)

Cik Syazz said...

fyna, cek emel tau..

dyabunga said...

murahnya..tpi kenapa bukan kat kl..
kalau kt kl dya dah join dah

Fid"s said...

good Luck
fyna is the best

wanie :) said...

akak, dekat sangat dengan rumah wani :)

Nieyna Amanina said...

follow u dear :)
follow me back :)

Safiah Ibrahim said...

bestnye..

Phat said...

fyna makin daboom sekang hehe

pinjam nama awak ek

http://phatthegreat.blogspot.com/2012/04/penjagaan-kulit-guna-tomato.html

saya said...

wah.best gileeeeeeeeeeeeeee.tapi,jauh jugak tu sp ngan jitra :)

Cik Yuyun Nadira said...

waaa tingin sangat ! kita dok penang , tpi mybe time tu kita ada kt alor star maybe . ramai x y dah booking fyna ?

HeNRieTTa JoSe said...

salam perkenalan....
Bestnye...tp dinner 20th...kt cinta sayang...

[z@ck] said...

akak! nak!

Rosalinda Tjioe said...

Cute cupcakes! X

http://rosalindatj.blogspot.com