Friday, February 24, 2012

tutorial : preety pink makeup

assalamualaikum

act ni makeup for valentine day..dah buat awal bulan 2 tapi hard disk hilang..so baru je jumpa terus edit video ni..

makeup ni sangat soft and sesuai untuk dating sebab nampak fresh!


gambar tak banyak..ada dua je...sebab gambar semua ada dekat laptop adik fyna ='(
so ini lah hasilnya..

act if korang perasann..dekat eyeliner tu fyna smudge kan sikit..tapi tak record pulak =.=
tak susah pon..guna gel eyeliner..then smudge kan dengan brush so nampak soft sikit and lebih cantik..

here the video


ignorekan apa yang salah tulis dalam video haha

biore face milk
avon smooth mineral foundation in light orche
maybelline concealer
elf  eye primer
mac 120 palatte 
kiss beauty powder eyeshadow
maybelline gel eyeliner
shimmering white eyeliner
avon one great mascara
maybelline cat eyes mascara 
elianto creamy yellow
14 baked blush
rimmel lipstick 077

contact lense : CRAYON217 GREY

another picture



tutorial for this turban style

=)

13 comments:

Elyzatul Nastaysah said...

cantiknye.nk try la;)

Anonymous said...

cik fyna awsemm. nak kasi tau kn, pki bulu mate palsu dose. wuwuuwu~

✿ pink velvet ✿ said...

chanteq as usual ... soft je, sweet sgt :) lipstick tu chanteqnyer kalernyer

Eryati said...

eh yer ke...dosa..anon...

starzieti said...

cantik. :D

naf. said...

akk pny tutorial smua nya cntikkk hehe

cik chinta said...

cantik fyna..cumel

FiZ said...

pinkkkk...sy sukkkkkkkkee...

AbsolutelyAyu said...

ada style sendiri..cantikkkkk!!

Anonymous said...

mmg haram pn pakai bulu mata palsu

ira said...

nice..soft je..sis fyna nak request video sis fyna lukis kening mcm mne ye??sbb kening kan tak leh cukur..dose..n sya taw sis fyna penah kate sis fyna tak cukur..so sya taw mcm mne sis fina lukis kening bgi nmpak cantek sngat..suke sngat

ira said...

sorry sis..ayat last..saya nak taw..hehe

ie-Da sHaNaz said...

kak fyna,kt mne ye yg snang nk crik produk rimmel.....sush la nk jmpe