Monday, February 13, 2012

model Butik Aludra

assalamualaikum

khamis baru ni fyna dapat message dekat fb dari kak ayu, owner butik aludra ..kak ayu invite fyna untuk jadi model tudung and baju terbaru dari butik dia.waaaaaaaaaa excited gila! plus kak ayu jugak yang jadi photographer .. terus fyna setuju! 

so hari jumaat baru ni terus gerak ke rumah kak ayu dekat sungai petani..tapi fyna lewat 1 jam! nasib baik kak ayu tak marah..fuh!

masuk je rumah kak ayu..fuyoooooooooo banyak gila tudung and baju-baju yang lawa-lawa..rabun tengok..fyna jugak makeupkan mimi sebab mimi pon jadi model untuk butik aludra jugak =)

the best thing time shoot ni..kak ayu cakap dia dapat 500 keping gambar! banyak nya! kiteroang shoot dari pukul 12 - 5 petang..time break kak ayu belanja makan KFC..yeay! thanks kak ayu honestly..tak rasa pon 5 jam kiteroang shoot sebab kak ayu jenis buat kerja cepat..fyna pulak jenis suka siap cepat..so kak ayu memang tak berhenti..haha kesian kak ayu..tapi best boleh try banyak tudung..dah kawin nanti kena borong tudung dekat kak ayu banyak-banyak..sebab tudung kak ayu selesa pakai and senang! expresss





and makeup fyna..biasa-biasa saja..hehe sebab fyna nak avoid dari makeup tebal-tebal =)


jom tengok tudung-tudung cantik




shoot & edit by butik aludra
mua by me

if you guys interested dengan tudung-tudung ni and nak tengok jenis lain boleh la tengok di 


service tip top!

last picture


alhamdulilah..rezeki bulan harijadi =D



16 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Perghhh. Tudung cantik. Model cantik. Makeup pun cantikkk!

Eyeme said...

wah..make up natura je..suka yg fyna tu..hihi.. yg merah tu sgt gojes okeyh..hehe

MiSz fiFiEyQa said...

tudung2 tu nampak cantik sebab m0delnye cantik..eh?hehe

nanayaakob~ said...

muka kak fyna ayu je..ske tgk..=D

AYU ALUDRA said...

❤❤ tengs fyna & mimi!!❤❤ mmg best work with both of u! cepat mmg cepat tul! ekekeke.. ada byk gik pics ni kak ayu lom abis edit ;)
kak ayu pon rasa kena blajar tips2 mekap ngan fyna nih coz mekap fyna buat nice sgt2 nampak flawless even dlm photos pon kak ayu x yah touch up dah kat muka tu ..
makaseh byk2 tau sudi appear di Butik Aludra.. Kak Ayu ada buat special label utk Shooting with Fyna & Mimi kat blog Aludra (visit : http://butikaludra.blogspot.com)
yg bminat ngan koleksi tudung2 n blouse/baju boleh pm AyuAludra or email ayushahiza@yahoo.com n join like FB Butik Aludra ~ www.facebook.com/butikaludra for more collections. •.¸¸❤¸¸.•

cahaya mata said...

wah..bestnye dpt jd model tudung..nak jugak..huhu~

O'gosh said...

comelnya...

Fazira Ashikin said...

make up sgt cantik.. suke2!

::cik asha:: said...

fyna make up biase2 pon still nmpk cantik..best nye..

Anonymous said...

Kak Fyna, pakai bulu mate palsu berdosa . Jgn la paki lgi dah :(

naf. said...

ehee semuanya cantikkkk sgt:)

lisa said...

sangat cantik ! :)

Anonymous said...

fyna u nmpk mcm dh tua ckit laa...mimi comel ♥

cik chinta said...

cantik r fyna mekupkn adik tuh...yg tu da pnh wat tutor ke?

~Fara~ said...

fyna nampak berseri2 pakai tudung merah tu.. cantek!

Mya said...

makeup fyna simple tapi cantik sgt! ada tutorial untuk makeup ni tak?