Tuesday, February 28, 2012

me as mak andam : makeup tunang mastura

assalamualaikum

alhamdulilah bertambah lagi rezeki dengan makeup job ni..kali ni customer fyna dari alor setar jugak.ramainya orang alor setar kahwin..sampai dah terhafal jalan dekat sana =P 

at first mas cakap majlis ni tak jadi..tapi sehari sebelum majlis dia call cakap jadi pulak..nasib baik fyna free time tu..so apa lagi..terus menuju ke rumah mas..majlis pukul 12 so pukul 8 pagi fyna bertolak dari rumah..and sempat berhenti makan nasik lemak kat rnr yang sedap..nyum!

dah sampai rumah mas, mas cakap contact lense dia jatuh..so dia cakap nak keluar pergi beli lense dekat bandar alor setar..agak jauh pulak dari rumah dia..so sebab power dia amat tinggi fyna pon lepaskan dia pergi dengan berat hati hahah..

dah samapi rumah ada 30minit je lagi nak pukul 12..tapi fyna tetap cool makeukan dia..hehe nasib baik si belah lelaki datang lewat sikit..

so this is the result


gambar selepas di ambil lepas majlis..alhamdulilah makeup still ok..sebab lepas makeup ramai kawan mas datang..so tak sempat snap gambar berukuran passport ni..mas sempat makan lagi tu..hehhe..lepas habis majlis..dah cool semua..baru lah boleh ber photoshoot

another picture




see ma faceeeeeeeeeee...macam alien..xpakai eyeliner punya pasal haha

mas ambik adik fyna as a photographer..alhamdulilah..rezeki dia



sementara tunggu mas fyna posing dulu hehe

so if sesiapa yang nak rasa sentuhan fyna..and nak hire photographer dengan harga yang terendah..boleh la email dekat fynahere85@yahoo.com

=)

12 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

cantikk...saya suke color purple!!!hehe

nanayaakob~ said...

lawa bju kak fyna

Syazni SimplyStyle said...

Cantik..cmne fyna jadikan dagu dia nampak runcing...hehe..very talented

✿ pink velvet ✿ said...

sukeee sgt hasil mekap fyna ... org ni frust sgt ... aritu ingat nak booking fyna 4 my wedding nnt, tup2 tgk schedule fyna kat sebelah ni kat ade org booked, uwaaa~~

~Fara~ said...

nice! gud job fyna.. suke2.. =)

fae jamal said...

cantik sgt2! suka tgk fyna makeup org! superb!:D

aziah muhammad said...

cantik...fyna,mcmana nak buat blusher jd shinning mcm 2...suke la tgk...:))

Jiajameelaindahouse said...

how to book..make up utk dinner..=)

lisa said...

x pakai eyeliner pun still cantik :)

azzahoney said...

waa..thats really works on her! cantik n simple.tak heavy sangat but natural.nice job sis.luvit!:)

Sekeping Hati said...

teringin sangat nak rasa tangan kak fyna make up muke kite lepas tengok hasil tangan akak. tapi kite jauh di KL. huhu~

Fid"s said...

suka solekan natural. nampak wajah asli dan tak tabal sangat.