Tuesday, January 24, 2012

Yogo Goyo

assalamualaikum

rindunya nak makan yogurt! so lepas kenduri sangup mencari fruity fruity but eh!

dah tukar nama!


YOGO GOYO..pon boleh


ahhh tak pelah..asalkan sedap..kan?

jom tengok gambar


nyums!


at 1st sopan je makan..lepas tu mula lah perangai..ni je yang layak untuk "tontonan umum" haha


dengan kembar..


tempat ni sangat cantik! dalam aircond pulak..2 jam lebih fyna and sisters dok lepak dekat sini


the bill =.='


location : sungai petani

20 comments:

AmALiNa aFIqAh said...

da agak da kat sp. last year ada g lepak sana gak. huhu. tapi perisa tak banyak. btw, tempat dia sangat niceeee. hehe

Cik Yatt said...

tak prnh mkn...yogo goyo

zana said...

wah, best2... kak fyna dah dekat tu dgn umah saya... moh le, singgah... kat legenda heights tu ja... hehe ;)

zana said...

btw... dah tiga kali dah kedai tu tukar nama kak fyna. Mula2 fruti2 then tukar yogurt apa ntah nama dia panjang sangat pastu the latest one yogo goyo nie... banyak betul company tu punya duit tukar banner. hehe =P

Fasya said...

nmpk mcm nice je. nama dia klaka la, yogo goyo. tapi comel. heheee :D

hanabunga said...

smpai skrg hana belum pernah lagi pergi situ :)

azalia hjsalleh said...

woahhhhhhhhh.. selalu nampak kedai nie tp x penah pun pergi =)

rosliza rubee said...

patut mcm kenal bila entri nma yogo goyo...eh akak duk sp ea?

Ezy Chiaki said...

lg sdap dr trutti frutti ke?
hehekk

laskar pelangi said...

macam tutti pruti jerk....Hihi~~

::cik asha:: said...

nmpk sedappp..i like yogurt

zeybubumoshiiyui said...

Wah! Nampak sedap, nak pegi lah nanti. Neway, kirim salam dekat kak Mimi yeee :D

S H I T E Q said...

yammehhhh !! ~

Cik mama said...

Alolololo sgt sedaaappp....

nuruashia ♥ said...

kem slm kembar ehhehe :)

eyena said...

heyy kak fyna... bju akak sama gn aina laa... ari too aina tgk shawl akak sma gn aina nie bju lak.. hihihihhii... mcm2x laa... btw nice ur pic...

nasha sanza said...

bestnya ada adik beradik perempuan...jeles...memang cantik tempat tu...

littledolphin said...

hihi

comellah gambar kamu yang keempat tu,yang kamu membeliakkan mata tu.comel!

*tengok bil*

*pengsan*

FiZ said...

kt ne tu fyna?village mall ke

Mazz Jer said...

nak p makan jugak lah :) macam sodapp ajaa ! nyum3