Monday, January 30, 2012

simple turban tutorial

assalamualaikum

dari tahun lepas lagi ramai yang request suruh buat tutorial turban ni..tapi fyna tak buat sebab rasanya banyak dah tutorial dekat youtube..so fyna banyka kali jugak la share tutorial turban dekat wall page facebook but still ada yang suruh fyna buat

so baru-baru ni agak free fyna pon buatla tutorial

act nak buat tutorial guna slr tapi adik fyna bawak pergi penang..try record guna camera digital..suara pulak slow..so fyna decide guna webcam..sebab suara jelas..cuma gambar agak kureng..tapi tak apa lah..heheh


cikgu alien nak ajar pakai turban ahahahaha

the video





good luck!

picture & video : webcam logitech HD 720p

14 comments:

Nurul Ain said...

gmbr ke-4 jd DP!!!comel sgt!liptip pon cntek..sgt

Nasuha Norpandi said...

kak fyna yg cantik ^__^

Nurul Mazni Sawal said...

comel tol cikgu nie.. :)

emy zulaiha said...

comel! :)

awek retro said...

cantik...
tp tak berani laa nak pakai

YNA HERMOSA said...

SHANTIKNYER :)

ayleencutegirl said...

cantik nya fyna, dah macam yuna plak.. hehe

♡eyy♡ said...

lawa la..awk pakai apa pn tetap lawa gak..sy try pki turban ni,klakar giler..mcm sarang tebuan kat kepala..huhu~

Cik mama said...

first pic ... menakutkan.. hehheh
tp last pic... santikk... ^_~

Saza Infineez said...

ooooo cik fyna..i masuk2 blog u dgn header baru ni "haaa cantik sketttt..." hehehe...
yg dulu cantek gak tp yg ni lg kebabom! ahakz

asyikin_rahim said...

wahh! cantek la kak fyna neh.. klu alien pon secantek tu mesti ramai dh berebut..hehhe
akak asal kedah eh? ada masa nti kita ketemu yuk :)

Aida Azryn said...

haha.. gambo yang pertama tu comel koT! ;p

Orked Cleopatra said...

cantik tp x sesuai ngan muka kite..ha3x...

Eryati said...

awak mmg cantik fyna