Wednesday, January 4, 2012

Pesta Penang 2012

assalamualaikum


sebenarnya fyna excited sangat nak pergi pesta penang..sebab dari tahun lepas asyik dok tengok je orang pergi..so kali ni dah berkesempatan nak pergi..yeay! so hari jumaat baru ni pukul 12 tengah hari dah bertolak..act adik fyna ada class so fyna and adik kecik fyna habiskan masa di central square..kebetulan mengidam properties burger..tapi makan pon tak ada feel sebab crowded sangat and fyna pulak baru lepas makan nasik hehe..tap properties memang so yummy!

gate pesta bukak pukul 6..nasib baik parking dapat dekat..pukul 5.30 pon kereta dah penuh dah..masuk dalam pesta kiri kanan kedai je..banyak la jual tudung, baju,kasut..so agak jauh jugakla nak berjalan ke tapak mainan..asyik kiri kanan kedai..memang jemu la =.= at last dah nampak roda besar tu..wah excited nya!

ha..fyna ada record video..bila tengok video lagi best la dari tengok gambar kan? baru ada feel 


tak tahulah kenapa bila edit video..video ni tak clear hmmm

the picture








token!






honestly fyna just main 2 benda je..roller coaster & euro wheel..tak sangka semua permainan memang tooo adventure =.= kalah genting..rasa nak mati je naik benda alah ni.haha..adik kecik fyna semua nak naik..at last jalan pon tak betol..pening-pening..keh2


pesta penang..see you next year! =D



17 comments:

nasha sanza said...

seronoknya dia..huhu..tak pergi sebab jauh..

sarah mohamad said...

Kawan2 yang pernah belajar penang selalu sebut pesta penang. Selalunya dibuat time hujung tahun kan fyna. HEHEHE Teringin nak pergi :D

Diba Dayana said...

nk tau... top gun la pling tkut~~ klu kak fyna nk tau, sy dh dkt 3thn blaja kt penang bru g aritue. vortex tu pling best!! challenge pun n sky rider sgt2 best!!! hehehe last year ada kt penang g pun after this dh xde

Cik mama said...

alololo bestnya, tp jauh sgt laaa.

shark said...

uhh
tiap2 tahun ker ada tue..
kira cam fun fair jugak ler ek.

✿ pink velvet ✿ said...

dari dulu dok dengaq jugaq pasal pesta penang ni, tp skali pon x penah p lagi, huhu~

Ain SSB said...

Aww bestnyaa! Rindu la Penang :(

cik chinta said...

fyna ada siong. sweet

Aida Jelita said...

bestnya..dah lama tak pergi penang

elianto2323 said...

Sis Fyna dan peminat fyna sekelian. Jemputlah join giveaway Sarah. Hadiah so simple tapi misteri. Jgn tak join. Good Luck!!! : )

zeybubumoshiiyui said...

wah, hehe. naik dua tu tak best kak fyna. next year try naik challenger(hentam ja eja), pergh, yg tu mmg best giloss! zey naik sampai pening 2 hari ^^v

Iqah QaQa said...

wuhuu~~ seronoknyerrr..!!!

starzieti said...

tak pena naik roller coaster. takut. hehe.

Nalisa Syahira said...

penang ? jauh tu , haha

Anonymous said...

hello fyna,
im ur silet reader. for quite ages. i adore ur beauty and make up, dress up sume.....nak tanye, macam mana u remove make up masa solat? n how long it takes to apply back the make up after solat? i nak make up, but macam leceh when it times to solat. what product u use fyna? any suggestion? helps....

miss lila

Maii said...

waaa..kak fyna cantik
awesome mai tenguk
mai kat kl mana mungkin melangkah pi penag ;DD

ArT-Mashi said...

bestnya...teringin nk g...