Monday, January 2, 2012

more shawl and more tutorial from Scarfsweethoney

assalamualaikum

siapa peminat tudung bawal? me! me! almost everyday pergi kerja pakai tudung bawal..time pergi kerja la fyna paling belemoih sekali..sebab tak makeup..berbaju kurung and bertudung bawal..

minggu lepas fyna dapat 1 tudung bawal and 1 shawl yang amat cantik! seriesly! dah dapat adik fyna yang kecik tu pon sibuk nak main-main =.= biasalah budak-budak kan suke benda-benda yang comel and cantik

Scarfsweethoney ada banyak shawl and tudung bawal yang cantik-cantik..but yang penting murah ok! rambang mata nak pilih yang mana satu..owh ya sedikit information about  Scarfsweethoney diterajui oleh 2 beradik (Nadia & Bieyha) yang menjalankan bisnes secara online. Setakat ni pernah delivery ke dubai, indonesia, brunei, singapore, new zealand, jepun, uk. Setiap minggu akan ade update new collection. 

shawl diorang memang lain dari lain..siapa yang suka shawl yang unik..boleh la cuci mata and memborong di blogshop ni


Tudung Bawal Beri Leopard Style RM 35..kain memang lembut..senang di bentuk..susah nak kedut..honestly fyna tak iron pun tudung ni even dia dok selongok dalam laci almari..hehe..see senang la kan kalau nak jalan-jalan..and now dah jadi fav and kesayangan fyna..=)




the second one is shawl satin rose RM 30 only..bukan shawl sation kosong tau! ada bunga-bunga lagi..tu yang buat shawl satin ni unik dan lain dari yang lain..1st impression fyna suka kain dia yang shining..and tak tebal tak nipis..and the bunga-bunga yang so cute!  sesuaila nak pakai pergi dinner ke..tunang ke..haaa...










other shawl and tudung bawal




SHAWL VINTAGE LISA

PRICE : RM35 ONLY




TURBAN INNER

PRICE : RM20 ONLY




SHAWL ARAB NAWRAA

PRICE : RM35 ONLY


and banyak lagi..

diorang pun ada buat tutorial shawl..so boleh la try different style everyday sebab diorang dah buat more than 50 tutorial!





10 comments:

aYiEn said...

menarik (Y)

zOeY zAu YaH said...

cantik2 =)

elianto2323 said...

Sis,saya nak tahu detail pembayaran utk makeup. mana tahu nnti saya kawin ke,kawan2 saya kawin ke boleh suggest. Sis email saya ye elianto2323@yahoo.com

cik chinta said...

fyna pakai ape pon cantik la. hihihi

Nizam Ijam said...

comel..pengsan jap..haha

Nafisah Ruslan said...

fyna cantik :)

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

saya pun salalu shoping kat scartsweethoney ni..layan ni pun tip top...shawl dia mmmg unik

AyaSofia said...

slm..kak fina, bole x wat tutorial tudung yang leopard tu..? pakai shawl or pashmina mcm tudung bawal...cantik..hope sangat2 kak fina buat...cute2 & cantik2 selalu ek kak fina..wassalam =)

nasha sanza said...

yang putih cantik! suka sangat!

Sweethoney Team said...

thanks for the review dear =)