Friday, January 27, 2012

makan besar + wanginya bau baby!

assalamualaikum

memandangkan raya cina baru ni cuti lama..and kebetulan bestfren fyna dari zaman kolej balik ke penang dengan husband and baby..bestfren fyna ni namanya intan, and her hubby amin and baby amirul..so kieorang decide lah nak jumpa memandangkan dah lama tak jumpa and 1st time dapat tengok baby amirul depan-depan..sebab intan tinggal di KL.so agak susah lah nak jumpa

ingat lagi masa lepas intan lahirkan amirul, intan call fyna..

intan : hye antie along
me     : ha?
intan : hye antie along
me     : omg! hang dah beranak ka? alhamdulilah..
intan : heheh dah,baru je tadi..nanti aku suruh amin mms gambar baby

time tu tiba-tiba menitis air mata ni..sebab dia bestfren fyna..so im so happy for her

decide nak jumpa dekat sunway sebab kebetulan dah janji nak belanja adik-adik makan Mahanttan Fish Market..and belanja sekali lah my bestfren ni hehehe


my outfit for that day..simple je hehe


fyna order set promotion..amat murah and makan sampai nak termuntah..set ni untuk 6 orang tapi 7 orang makan pon tak habis


serbu!


adik jeles sebab semua orang tak layan dia..haha


banyak kali fyna kiss amirul..best nya bau baby!


habisla shawl..penuh air liur amirul...hahaha..


the mummy


the daddy



the best thing about amirul is..dia tak sombong..semua pon boleh dukung and kis-kis dia..

rindu amirul dah ni..next time jumpa nanti mesti amirul dah boleh berjalan =.=


19 comments:

Annyss said...

i love manhattan fishmarket!! esp grilled set. :D

cik chinta said...

comey je pegg bby

Shu Shinju said...

fyna org penang ke? fyna dok mana?

Shafinaz Baharom said...

still remember ehh me cal u during that day..hehe...amirul lucky to have u as his auntie..

starzieti said...

comelnye amirul. nak kiss die jugakk ! :D

Orked Cleopatra said...

Baby mmg wangi....suka jugak....x sbr nk ade baby sendiri :P

nuruashia ♥ said...

sys da ade bakat nk jd mommy wohooo..

Adila Saidi said...

lawa nye kak fyna ^^

fae jamal said...

fyna ade bakat jd mummy! :D

Safarina Shaari said...

waa....bez nye sis....mkn besar...lapar da ni...heheh

miss-nabil said...

simple tapi cantik++ comel pun++ :D
mata si mirul tu besar gila. suka tengok. O,O

storybyme~ said...

fuh bnyaknye makanan..sdp..=)
comel la baby amirul..

mira maisara said...

ala tomeinyer amirul tuh D:

✿ pink velvet ✿ said...

comeinyer baby ... kwn yien pon sume dah start beranak, jelez je tgk, huhU~

Cik Pengat Pisang said...

bau baby mmg sangat best...hehe

emy zulaiha said...

wah comeynye baby amirul tue :)

Mie Hishamuddin said...

comel baby dia..geram!

M.r.B.zaCk said...

Hokaloh.... Makn besau... Hoho

Patrick Star said...

seronok la diorg fyna belanja mkn besau!

Salam kenal ;)
Jemput singgah ke Belog Patrick Star