Tuesday, January 3, 2012

gojes collection from BATIK VALLEY


assalamualaikum

lately ramai gurls suka pakai dress..nampak lebih style, feminin..sopan dan selesa..kali ni fyna dapat this lovely pink dress dari 
BATIK VALLEY

i love this dress! tak panas langsung! and tak iron pon time fyna pakai even dah berlipat-lipat hehe..and sesuai la dengan ketingian fyna..tak labuh sangat and tak singkat sangat..im so in love with this dress

see me pose!








awkward =.=

photographer = my 12 years old sister! she got talent kan? 



memandangkan blogsop ni jual baju yang cantik and murah..so cepat sangat sold out..ao why no korang palce order now..cop siap-siap

others colloection


Sleeveless Plain Maxi Dress - Brown

Price: RM40


Oversized Polka Dot Batwing Tops - Brown

Price: RM30



Mini Cherry Cardigan 
Price: RM34

Stripey Bags - Dark Brown

Price: RM43

and banyak lagi!

so sesiapa yang nak kan style macam cik nisakay bogger femes dari http://nisamenaip.blogspot.com/..bolehla beli baju,dress,beg dari blogsop BATIK VALLEY =) so korang boleh cantik macam dia..kan? =D


for more info

11 comments:

cik chinta said...

yup, adik u mmg pndi da amik gmbr. kn slalu latih tu.

fifitiez said...

fyna..boleh tau tak u pakai kamera apa ek?dslr ke?

Nisa Kay said...

thank u for the entry dear :)
hee.. but not collection from me.. it's from batik valley :)

Jerr said...

boleh jadi model ni , ermm .

eyena said...

akak jubah too cntik laa... akak bli kt mn???

Aida Jelita said...

dress tu lawa lah

♥Bella Luna♥ said...

kak fyna pakai ape pun cantik!! hehehe.. NICE!! :D

Sabrina said...

adik pandai amik gmbar! fyna pandai bergmbar! excellent! <3

hanabunga said...

aah tu lah pasal.hana pun terkejut tau.sejak bila kak nisa buat bisnes plak ni hahaha :) cantikla dress tu kak fyna.nmpk lebih tggi dan elegan kan? :)

nasha sanza said...

kak fyna pun cantik jugak..gojes!hehe..rasa teringin pulak..

Ain SSB said...

Lawa dress tu! And aww, Ain pon slalu suruh adik Ain (yang lagi few days ni 12 tahun) jadi photographer Ain :P