Sunday, January 15, 2012

free gift..maxi skirt

assalamualaikum

siapa yang suka bergaya? siapa yang suka berposing depan cermina dengan gaya yang menawan? ata teringin jadi model? ok dah lebih hehe

siapa yang suka join contest..meh join..sebab JURI nya ialah FYNA! and ZOEY! haaaaa..cepat posing! fyna nak bagi markah..hehehe..

so how to join this contest?


Caranya mudah sahaja, anda perlu bergambar dengan mengenakan dress / blouse dengan gaya anda yang tersendiri dan menarik. Aksesori dibenarkan .
Gambar dan gaya yang menarik adalah pemenang.
Tarikh contest bermula 15/1/2012 - 29/1/2012. Pemenang akan diumumkan pada 31/1/2012.

Syarat Penyertaan :
1- Anda haruslah  menjadi followers PBC.
2-  Buat satu entry khas berkenaan contest ini  secara ringkas. Bebas.
3- Letakkan banner di bawah sebagai sticky post ( 15/1/2012- 29/1/2012)bersama link www.pelanginadia.blogspot.com . 
3- Kemudian emelkan gambar anda ke pelanginadeya@gmail.com untuk dinilai oleh pihak juri.
4- Tag seramai 3 orang rakan blogger yang lain ( pastikan rakan yang di 'tag' mengetahui mereka telah di'tag' oleh anda dan galakkan mereka menyertai)



Banner Contest wajib diletak bersama link www.pelanginadia.blogspot.com




*HADIAH MENANTI ANDA*
Tempat pertama: - Bernilai RM100 ke atas!!
- Maxi Skirt (custom-made) dari Pelangi's Heritage (boleh pilih warna).
- Vintage Handbag (2 in 1. Boleh dijadikan Slingbag).
- Vintage Belt.
Hadiah Pertama  ^_____^


Tempat ke-2 dan ke- 3:
- Maxi Skirt + Hadiah Misteri Menarik  ^__^


Juri - juri:


dan



8 comments:

Iqah said...

perghhh!!! bestnye!! qaqa nak joinnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!

YNA HERMOSA said...

maxi skirt, i loike! :)

Gadis Gingsul said...

akak fina ....boleh ke fenny ikut....kim gambar'jakan

fatin amalina husna said...

menarik!! ^^

fae jamal said...

best ni..;)menarik!

Liyana Z said...

wow.menarik ni! :) nk join jgk lah!

Miz MiM said...

menarik la..cm nk try je...

Senorita Nadira said...

mcm best! nk join jgklah hihi:)))
p.s pkai dress or blouse je ke akak? kalo pakai skirt? huhu