Sunday, January 29, 2012

#2 haul : elf , wet'n'wild , benefit


assalamualaikum

ini 2nd video haul fyna..ada barang yang fyna dah try and ada yang belom try but dalam video ni fyna review sikit je..maybe soon fyna akan review satu-satu product dengan lebih details

masa record video ni fyna tak berapa sihat..so sory lah if you guys agak annoys dengan bunyi-bunyi yang tak best hehe

so here the video


facebook shop :



Sugar Cookie, Duo Eye shadow cream (RM10)







Benefit High Brow (RM27)




Matte lip Color,Tea Rose (RM20)




Eyeshadow Primer (RM20)



Wet n Wild,Color Icon Collection Eyeshadow Set (738,Comfort Zone) (RM32)

till then =)

10 comments:

Anonymous said...

akk!! bnyak barang2 akk kt page akk tu da s0ld 0ut!! waaa sedey :(

Mie Hishamuddin said...

warna tea rose tu sangat soft..lawa...tp mie xpakai takat tgk jela =.="

cik chinta said...

amboii...soping lg die..harp daku x tgode.

emy zulaiha said...

amboy bnyknye mekap fyna :)

MUTIARA TANJUNG said...

wow, nice haul, suka tengoknya :)

Elis Escada said...

mana nk dpt brand ni?

Anonymous said...

too many words are saying is wrong. no need la speaking2 english kalau tak reti and suara tu tak payah nak buat2 manja or comel. too fake. btw, nice try :) keep it up.

fyna said...

tq for your support dear! i'll do better next time ok =) owh i need to control my voice sebab sakit tekak..if cakap tak control kang terus tak ada suara =(

ReeneeRaaid said...

bestnya kalau ada byk collection brg makeup :)

Anonymous said...

FYNAAA!!!!

I nak sangat beli ELF product tapi tak tau kat mana? Fyna beli kat mana?