Thursday, December 8, 2011

Wang Jiayun..Doll or Human?

assalamualaikum

pagi tadi fyna dapat email from one girl..dia nak request makeup tutorial macam Wang Jiayun..act fyna tak kenal pon siapa dia..then fyna pon search lah..and fyna guess dia ni mesti artist..

so after google and searching..this is what i found


my 1st reaction..ini orang ke patong? then tengok album dia..banyak picture dia sorang..ok dalam otak fikir dia ni patong kot..then bila ada picture dia dengan kawan dia..owh dia manusia rupanya..haha





fuh! jenuh jugak nak menapis gambar dia..99% semua sexy =.=

comelkan dia? memang macam anak patong! 
mata bulat
bentuk muka yang panjang
hidung yang mancung
bibir yang kecik
body yang cantik
kaki yang panjang
kulit yang putih mulus

siapa tak nak macam ni kan? perfect!


Name: Wang Jia Yun 王嘉韻 / Renee Wong
Date of Birth: Jun 18, 1993
Height: 168 cm
Weight: 42 kg


sebenarnya..gambar dia hanya di photoshopkan je..
so sebab dia edit sampai nampak macam patong..
terus nama dia jadi femes! 





sebenarnya kalau tak edit pon dah cantik kan? 


20 comments:

yuyu Zulaikha said...

dah mmg cantik.. <3

Dylla Fadzil said...

i suspect dia buat plastic surgery or cucuk cucuk. kat korea n japan, susah sgt nk cr yg ori sekarang. hihiii.

Mama Gee said...

mmg dh cukup cantik...mama lebih suke dgn kulit2 org jepun/korea...berbanding kulit mat salleh....putih muluss je..mcm takde cacat cela..parut2 semua...huhuhu

Ayu Online Dairy said...

cantiknya mmg like doll kan... sebijik anak patung badan dan muka dia... bertuah badan

khairul akmal bin azman said...

terbaik dari ladang..

oshinz said...

gile ah, kuasa editing terus nampak gile comel kot!!! tapi tak edit comel jugak. tapi tak comel sangat macam yang edit tu.

fae jamal said...

memang dah cantik! edit lagilah jadi cantik! :D

norien arshad said...

mmg da mcm patung .kiut . n mmg cntk pown

CucuTokMat said...

hahaha. patut la macam patung. photoshop rupenye.. btw artis korean dgn china kbnykan akan buat plastik surgery la... slalu tgk chinese pnye talk show...so scret diorg terbongkar. hahah

laskar pelangi said...

dah cantik..tak perlu nak edit bagaikan..dah obses sangat kot...he3

Hiddy Asri said...

Mmg dia ni ada wat plastic surgery..I ada email psl dia..org kt sana nk muka comel mcm manga..

sarah mohamad said...

Photoshop melampau gini namanya fyna HEHEHEHE

Mie Hishamuddin said...

both cntik tp tnpa edit nmpk lebih lawa..natural~ ^_^

Hayati Buya said...

Mata besar sangat menakutkan pun ada. hahaa

Miss Kagimoto said...

die mmg comel sangat !

Lynn said...

wahhh..photoshop? power jgk ps ni kan..sbb tu ramai yg tertipu oleh kecantikan ssorang..ishk3..

Iqah QaQa said...

168??? mak aihh tinggi nye.. qaqa baru 157, huhu ni pn da tinggi da.. btw, cantik, jeles tgok kulit dy, licin, je tade jerawat pun
T.T

Nana Jay said...

lagi comel kalo x edit..

✿ pink velvet ✿ said...

ha'ah lah ... dah mmg chanteq rupenyer ... tp suke jugaq muke yg mcm doll tu, cute ssgt :)

shiny2 star.. said...

ce tgk ni..
http://www.facebook.com/UlzzangLii.sa?sk=info
mcm doll juga..:) ke org sama?haha