Thursday, December 22, 2011

review : NATUR E GARDEN OF EDEN SCAR SERUM

assalamualaikum





RM 23.90
guardian/watson

ini product yang terbaik untuk hilangkan scar! seriesly
fyna dah guna dalam sebulan..memang nampak perubahan yang ketara

at 1st fyna macam takot jugak nak try..ya lah..dia kan oil! muka pulak jenis berminyak..takot jugak bertambah-tambah berminyak..but kulit fyna tak terasa berminyak langsung!

why im so in love with this product?
botol yang kecik..so boleh la usung kemana saja =P
kulit kita akan rasa sangat-sangat soft!
akan rasa kulit ni betol-betol lembab..macam pakai pelembab!
bangun pagi kulit akan rasa lembab..tak berminyak langsung!
nampak perubahan scar makin hilang..
jerawat cepat kecut
and
muka akan kelihatan lebih cerah!
kulit kusan akan hilang!

tak suka sangat bau dia..tapi bila dah pakai bau tu akan hilang





kalau tengok dekat direction..dia suruh pakai malam sekali..siang sekali..tapi fyna pakai time malam je..heheeh

pakai 1-3 drop..act ni bergantung dekat kulit jugak..fyna suggest pakai 1 drop dulu..act 1 drop pon dah ckup untuk the whole face

sapu dekat muka..then tepok-tepok..

fyna amat rekomenkan kepada yang ada scar dekat muka..pakai serum ni..memang sangat-sangat bagus! 

fyna dah try..anda bila lagi? =)



16 comments:

Eda Amisha said...

akan try nanti ... serius !

tq info :)

nasha sanza said...

sis,kita nak try jugak la..thank you..

annyss said...

saya pun dah guna ni berbulan2. memang bagus untuk remove scars. but it takes time depending on the scar la jugak. :)

cik dyla said...

p fyna, ade kwn da try serum ni da lame n die kate x oke...so takot nk cube.. :(

biarkan saya terus tertawa ! said...

eh..kena apply the whole face ke or just dekat scar je ?
:)

Fa-zlyn said...

nak try la beli.

nursazlindakhairuddin said...

kak fyna benda ni apply after cuci muka ke apa ? so tak perlu lah pakai cream malam eh .hm

mysara ramlan said...

lepas ni boleh lah try... banyak sgt scar kat muka ni~~ haha

Nzyrahun said...

nak try gak lah kalau macam tu
sebab selalunya pakai vco pastu tenyeh dekat muka huhu
vco pulak kena beli online,agak payah sikit
thanks bagi tahu hehe

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ menarik ni :)
fyna...aritu org cari yg biore UV tu kat guardians, takde pon? supermarket pon takde, huhU~

khairul akmal bin azman said...

p/s: harap boleh jawab soalan ni


perempuan selalu spend bape per month for healty n preety??


jwb k

hamzah ian said...

terima kasih berkongsi

Fiza Noor said...

thanks 4 the info. will try :)

Farsya said...

cm best jer. nk cuba la.

Anonymous said...

kalo tuk parut jerawat n dark spot berkesan x?

Anonymous said...

ni utk ilangkan parut jerawat je..luka2, dan kesan kebakaran