Thursday, December 8, 2011

review : elianto ACCESSORIES

assalamualaikum

haritu ada beberapa orang yang request suruh review brushes from elianto kan? kali ni baru teringat nak review hehe

fyna tak ada banyak pon brush dari elianto ni..ada sikit je


 ni fyna beli masa promosi..rm49.90 kot..tak ingat

1. blush brush - fyna tak suka sebab kasar sangat! sakit pipi fyna =.=
2. eye blender - super soft..easy to blend
3. smal angled brush - super soft..best
4. idk this..maybe lip brush kot - best jugak..smal and easy to work wit..and lembut 
5. shadow sponge kot - best jugak
6. face sponge - ni memang lembut gila..tapi nipis =.=

haha semua best lah! except yang blush tu =.=


foundation brush
harga tak ingat..belas-belas jugak lah

i love it! lembut and texture dia padat..senang la nak blend foundation kita tu..

eyelash curler

haaa..ni best! tahan lama..tak sakit mata kalau kepit..ada sesetengah curler tu buat bulu mata macam nak tercabut! yang ni tak..mesra pengguna hehe

ni je barang yang fyna ada dari elianto..tak banyak pon..nak beli banyak-banyak pon bukan guna sangat..pergi kerja pon tak pakai eyeshadow..so selalunya simpan and guna time tertentu je hehe

till then




7 comments:

Thuwaibah said...

Eyelash curler Elianto mmg best! Maskara tak melekat kat curler tuh! <333 Love it ^^

spellcaster said...

sekarang brush set tu dah murah.
RM25 je rasanya.
tapi memang blush brush menyakitkan TT__TT

khairul akmal bin azman said...

ok ke nak bg brand elianto kat awek ni?


hehe...just ask je.

nasha sanza said...

nasha ada yang semua akak ada..cuma memang tak suka dia punya blush brush..

Iqah QaQa said...

wahh thanks kak fyna, suke la dtg blog fyna tgok mendek2 alah ni, hee

dila said...

aah...brush set to now rm25 jer..super love...ok je nk bg kat awek...menagis terus awek u..i love elianto...lipstick shine up yg fyna guna tu,i beli tau,mmg cute r kale die..

bantal said...

menarik jgk...brush nie.....macam best je....