Monday, December 19, 2011

pemenang Giveaway!

assalamualaikum

haaaaa..harini fyna nak tunjuk siapa pemenang giveaway fyna ni
 fyna guna random.org je tau..and click sekali je..hehehe

yang masuk contest melalui facebook..boleh check nama di

so 2 pemenangnya ialah







kepada pemenang..sila email kan nama,alamat hp no ke

fynahere85@yahoo.com

congrats!


kepada yang tak menang..jangan sedih..insyallah ada rezeki lebih..fyna buat giveway lagi =)


15 comments:

cikcimi said...

wah congratz. :)

Whyss White Pastella said...

huh c0ngrate.. =)

cik chinta said...

uhuhuu....not my day. lenkali wat lagi tau fyna.

starzieti said...

tak mng. hurmm, takde rezeki. :(

congrats kepada yg menang ! :D

starzieti said...

tak mng. hurmm, takde rezeki. :(

congrats kepada yg menang ! :D

sarah mohamad said...

sedihhh ni fyna tak menang. Takde la harapan nak pakai contact lensss HEHEHE Takpe lah takde rezeki :D

sarah mohamad said...

sedihhh ni fyna tak menang. Takde la harapan nak pakai contact lensss HEHEHE Takpe lah takde rezeki :D

sya fieqa said...

thniah kpd y menang..
huhu..

suci suza said...

congrats...next time fyna buat lagi ye contest camni..=)

cikk jue said...

tahniahh , sedihhnya takdapatt lens , huhuu >.<

Iqah QaQa said...

alaaa sadisnye, qaqa tak menang?? tak pe la, ttp bersyukur.
tahniah kpd pemenang. murah rezeki kak fyna bg gift :)

nasha sanza said...

tahniah2..

zeybubumoshiiyui said...

oh my god ! Zey dapat . terima kasih kak Fyna . kejab lagi Zey hantar nom tel :)

zeybubumoshiiyui said...

eh kak Fyna , kalau Zey hantar dekat Fan Page Kak Fyna boleh ke ? sebab email tak boleh bukak T__T

anne said...

alhamdulillah. thankyou fyna. i email you already ;D