Sunday, December 18, 2011

everything blurrr

assalamualaikum

sekarang dah biasa tak pergi mana-mana pakai contact lense..yeay! dulu kalau kuar mesti pakai contact lense..except pergi kerja..baru ni keluar dengan parents tak pakai lense..ayah dah warning..jangan pakai lense..i try so hard untuk kelihatan cantik tanpa pakai lense..=.=



perasan tak muka fyna kelihatan macam unur 26 bila tak pakai lense =.=

best pasal tak pakai lense is sangat selesa..kalau nak tidur dalam kereta pon tak payah risau dah..tapi part tak best..benda yang fyna nampak semua kembang-kembang


phew!

tonight / esok akan diumumkan pemeang giveway! yeay!

18 comments:

Izzul Amir said...

pakai ke tdk, nampak okay aje ;)

"MisZ eAh" said...

Fyna...u still gorgeous laa walau xpkai lens...~ikhlas dr ati~

"MisZ eAh" said...
This comment has been removed by the author.
Mr feckry said...

banyakkan makan carrot

shiny2 star.. said...

stil cntik la sbb fyna ade natural beuty.:)

SyUhAdA said...

knape xpkai spek je fyna?

cik chinta said...

ohoo...x pakai lens ke? nmpk cekelat jugak mata. cun r..jeles..ihihi..heharap kite menang. bole gtu?

MiSz fiFiEyQa said...

cantik je kak fyna...tapi memang kan..kalau rabun tak pakai spek or contact lens memang blurry je sume...muka org pun dah takleh nak cam..huhu

bantal said...

ok je..fyna....x pakai lens....lamabta lagi nk pakai ke,boleh pakai..balik lens 2...

bantal said...

lambat lagi nak pakai lens 2....

Tasha said...

xpenah pki,mcm seksa je rse...hehe

rela pki spec beso ni

starzieti said...

sis fyna tak pakai lens tak nmpak mcm umo 26 la. nmpak cam umo 18 je. lawa. :D

misz anis said...

k.fyna pakai ke, xpakai ke lense tu still maintain cantek..=)

nasha sanza said...

sis fyna tetap cantik sebab dah memang orangnya cantik...

Aida Azryn said...

fyna pakai lens ke tidak still nampak lawo. ^.~
aida pulak,sekali je pakai contact lens ritu lepas tu tak pakai dah. sebab ada orang kata pakai contact lens kemungkinan boleh mencalarkan mata kita. orang la kata kan.. adeh. -__-

Nurul Mazni Sawal said...

sis tetap nampak lawa walaupun tak pakai lens.. ur eyes.. its brown color rite? cantik sangat2 :)

diella.salim said...

cantikkk :) ur face so sweet without contact lense :)

zulaikha said...

anda sebenarnya nmpk lebih muda jika tidak bermekap tebal dan tidak memakai lens. percayalah. kalau u pakai lens lagi nmpk 'matang'. hehehe. stay beauty ya ;)