Monday, November 28, 2011

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1

assalamualaikum

hari jumaat haritu pulun nak pergi tengok cerita The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1..cewah! macam peminat no 1 la..haha sebenarnya fyna adalah peminat no 100 cerita ni =P ( fyna pon tak paham apa  yang fyna tulis )

at 1st tak adalah minat sangat pon cerita ni..twilight no 1 tu pon fyna tengok masa yang no 2 tu nak keluar..sebab bagi fyna hero dia tak hensem =.= soryyyyyyyyyy

fyna suka tengok sebab jatuh cinta dengan bella..cara dia bawak watak tu..fuh! terbaik!

so hari jumaat baru ni dengan semangat waja bangun pagi-pagi..kemas rumah awal-awal (ambik hati mak ) dengan harapan maka ayah akan bagi lah keluar hhehehe..

so lepas dapat izin..berdesup ke sungai petani..sorry baling tak ada panggung wayang oke =.=


gambar intro haruslahkan?


pergi CS untuk shopping..then berhenti minum di restaurant sabai kot..tak taulah =.= 


this is the best part..adik fyna bagitau dekat orang yang kerja mcd tu..minggu lepas dia ada beli double cheese beger..dah bayar semua..balik-balik tak ada beger 1 lagi..supposed ada 2..so orang mcd tu bagi lah mcd extra 2..and adik fyna beli 1 set beger so total just rm8 for 3 beger, fries and pepsi hahaha

dah sampai village mall jakun tengok menatang ni


ikan paus naik pantai


best tau dia urut..sampai berlemak badan fyna =.=


 alololo syang edward


twilight part 2 fyna jadi pengubat kesunyian jacob..ahha

nasib baik ada tiket..and tengah! ada dua seat je..rezeki2

banyak sangat komen pasal 
The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 ni..
bagi fyna..besttttttttttttt...kalau bab slow..dari twilight 1 dah slow kan? hahaha
paling best time diorang kawen..cantikkk betol tempat diorang kawen tu..dalam taman..dress bella sangat cantik! and mekaup bella pon lawa

oh! oh! ada orang dari US req makeup bella dalam The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1..so i guess makeup time wedding ni la kan? kalau makeup time dia mati tu memang tak kot..hahaa

ala..sorry dah tercerita dia mati =( tapi baby dia comel! bulu mata panjang! mata bolat! pakai contact lense lagi..ahahha mai besaq tak lawa pulakkkkkk

pastu diorang honeymoon pon best..ehem! sampai runtuh katil tu..hai binatang betol edward ni! =D

tapi tempat diorang pergi honeymoon seriesly cantik! bestkan honeymoon tempat macam tu..tak ada orang kacau..nak book siap-siap lah tempat tu =P


sebab duit dah banyak habis dekat barang makeup =.= terpaksa makan di food court Tesco..dah lama tak jejak sini sejak masuk alam pekerjaan..ceh belagak!


fyna makan mee sanggoi sizzling..sedaaaaaaaaap dari yee mee..rm4.50 je hehe




aksi menggoda =D


semua sedap..kecuali ayam last ni...macam chef ramsay cakap..RAW!

hahaha

ok till then guys!


14 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

best ke citer ni??actually sy ni memang x bape minat nak tengok citer omputeh..or should I say saya x penah pon pegi panggung wayang sebenarnye!!sob3...

amilin man said...

sis,,cantik..make up pon cantik..

sarah mohamad said...

Ish ishh tak sempat lagi nak pergi tengok! Tak pernah miss pung! Tak sbar nyaaa nak tengok!

Aida Azryn said...

haha.. kat perlis takde langsung panggung wayang.. T-T kalau nak p tgk wayang kna p jitra mall. jom fyna,kte tgk cte lain pulak kat jitra mall jom? ;P

naf. said...

kte pun pena naik kerusi urut tuu. geli gilaa haha

azalia hjsalleh said...

ada jugak kat situ.. tp x tgk wyg pun..
just beli brg kat tesco & jln2 kat guardian..

miRa'e said...

sis, wat la cara pakai tudung cm dlm gmbr tuuu.. :)

Fafa Adnan said...

mesin urut tu mmg seronok!! cuma syg nye tak da urut kat kaki. kalau ada..heavennn! :D

eyena said...

kak fina best xctew twilight too??? tp nk tgk ombak rindu dulu huhuhuhuuuhuhuhuhu...

hanabunga said...

Ala kakfyna dah cerita!tak saspens dah! hurm :'(

Elyzatul Nastaysah said...

tak tau npe kite gase cite twilight yg ni tak best.tol x k.fyna?=)

~a.t.h.i.r.a.h~ said...

kak fyna selalu ka jln2 kt VM???..
nnt kalo da rzeki boleh la jmpa kak fyna...
hehe

faaaaaaaaaaa said...

Sys . You're s sweet and . I like your style :)

elianto2323 said...

Sis g village mall,saya pun pegi sana time raya. nak tanya sg.petani kat mana sis duk,saya ada makcik kat Taman Ria