Tuesday, November 29, 2011

tutorial : Hijab tutorial for glasses

assalamualaikum

kalini fyna buat tutorial shawl untuk yang pakai spec! like meeeeeeee...larat ke nak pakai contact lense 24 jam for orang yang rabun like meee? =D





ramai jugak yang mengadu kalau pakai shawl mesti kembung dekat spec tu kan..so shawl pon jadi tak lawa,..and kita pon rasa tak selesa

so
this what i came out with

act ada lagi style lain but maybe soo fyna akan buat ye..kali ni buat yang simple dulu =D


fyna tak reti speaking..tapi gedik nak jugak..kalau salah a bit here and there..harap dimaafkan..sebab ni spontan..tak ada pulak tulis script ke hapa..








kalau nak inner neck cotton ni boleh beli dekat fyna ye =)
RM13.00 je
email me fynahere85@yahoo.com


owh ya..bagi yang req dekat fyna..to do a tutorial hijab or makeup or etc...fyna ada letak dekat column kat tepi side bar kanan..so segala any req fyna akan update kat situ..and kalau ada any request boleh leave a comment below atau post dekat wall page fyna  



ramai suruh fyna buat tutorial yang soft untuk everyday makeup..untuk school..teenage..act fyna dah buat semua tutorial yang soft-soft tu..please check old post ya..or boleh terus ke You Tube Channel fyna



act fyna dah bosan buat natural look je..tak mencabar
kalau tanya orang yang buat video makeup..diorang pon tak berapa suka nak buat tutorial natural look for every single tutorial kan
and orang yang tengok pon akan bosan
i like playing colors..so kalau tiba-tiba terselit tutorial yang warna warni tu..
paham-paham je la..lepas gian namanya..ahhaha

till then guys~


23 comments:

misz anis said...

comel la k.fyna....=)

mashi said...

muka fyna sebujur sirih, mmg comell je pakai cemane pon... kalo muka petak + pp kembung cemane? hehehe... pakai spek + shawl x lawa la (ckp pasal diri sendiri)

naf. said...

comel.tapi muka kite bulattt wuwu

ayuchan said...

salam kak fina. dalam banyak2 gambar kak fina post. yang ni paling cantik sekali. mmg sweet sangat! ^_^

khairul akmal bin azman said...

terbaik la..
combine ngn spec tue lg..

MiSz fiFiEyQa said...

teringin nak pakai spec yg besar2 camtu..tapi takut org mengata pulak...tapi kak fyna pakai still nampak cantik sgt la...

Bloglist Linka said...

fyna..u pakai lens ape tu..cntekk

hanabunga said...

kalau gitu kak fyna buatlah tuto make up yg main wrna striking2 gitu.mcm colour blocking yg kak fyna buat hari tu.cantik!

momoi said...

SIS FYNAAAAAA !!! Buat makeup tutorial for this look plsss ? U look so pretty ! Like an Ulzzang (google it xD)!

abah khalisha said...

Nice

starzieti said...

cantiknye kak fyna pakai spek. nmpak innocent je. :D

fyna said...

momoi : i ahve do this makeup but accidently terdelete! hahaha eh ulzang? will try soon ya


bloglist linka : puffy grey 3 tone tu =)

dotszy said...

suka bila kak fyna post a variety of tutorials for different women with different needs :D :D

fifitiez said...

fyna..actually i salu tengok kat youtube diaorang mekap utk halloween.i mean mekap yg siyesly dasyat mcm lady gaga inspired..tak pun chinese doll yg mulut kecik mata besar giler tu..nak tengok yg made in malaysia punya.. :)

Ardini Humaira said...

comey la fyna :)

Sabrina said...

fyna as always gorgeous!
hehe...
fyna cube wat tutorial or idea cara pemakaian tudung untuk bersukan...
ayah i org sukan, so kengkadang die nk bg idea kt org bertudung ntuk bersukan secara selamat..
selamat dari segi, xmnghalang penafasan n badan kita terlalu panas... mayb dari pilihan material tudung and cara ikatan die ke..

nasha sanza said...

memang diperlukan tutor ini sis!thank you!!

Nurul Alia said...

akak comel + cantik :)

Miss Kagimoto said...

sis fnya ~ gyaru make-up tutorial please !! ~ like mizukitty and okarie tak pun search popteen model :)
nak tgk japanese make-up lak..hehe :)

abidara said...

sis,blh x bt make up utk dinner??
^^

Asmalina Ramlee said...

as : sis edit gmbar guna apa ea??

faidah magarang said...

salam.,i like your lashes here. so dramatic

I'm faidah from http://www.faidzmagz.blogspot.com

Anne said...

Salam sis..inner neck tu available g tak?hehe