Monday, November 21, 2011

tutorial : Go Bright! Color-Block Eye Makeup Look

assalamualaikum

tangan ni gatal and excited nak update pasal tutorial ni =D

sebab nya? ni bukan tutorial yang selalu tu..

ni kali kedua fyna buat tutorial collaborate dengan  more than 8 blogger and youtubieeesss...ok over

theme kali ni main dengan warna..asyik natural saja pon bosan jugak kan? nama video ni diberi oleh ain..


video title :"Go Bright!Color-Block Eye Makeup Look"

due publish : monday 21.11.11


1st cuci mata dengan video fyna dulu hehe






the product that i used

stay put
maybelline hyperharp liner
maybelline cat eye mascara
elianto rosey cheeks
lipstick guna eyeshadow =D
elianto lip gloss


other picture






=D

19 comments:

Miss Dolly said...

cantek sangat sis ..

YNA said...

meletops! booooooommmmmmmmmmmm! :)

cik chinta said...

kali ni fyna pye pic lagi banyak senyum nampak gigi. bile senyum cmtu nmpk ada macam lebey muka kebudak budakan, means muda larrr...:)

starzieti said...

cantik sangat2. :D

DeeaNash Dania said...

comey awk....shantek....

nasha sanza said...

suka2..very pretty!

Evangeline said...

Tulis lah kat situ pakai lens apa, cantikk!

ika~~ said...

wow..daringnya :))

p/s:i pn ske jenama elianto

Fanny said...

wooow :O I love your make-up ^^

zOeY zAu YaH said...

cantik =D

Elyzatul Nastaysah said...

cantik nye!!!!=)

Maria Azhari said...

gorgoeus...^^ cntik..

jaja said...

lawaaaaaa :)

jaja said...

lawaaaaaa :)

Ardini Humaira said...

terer fyna! teringin nak mekap macam fyna

Nurul Mazni Sawal said...

sis, cantik!! cam merak.. weeeehuuuuu.. suke!

Mie Hishamuddin said...

wahh...kelas ko jah~ ngee..lawa sis! keep it up..

annyss said...

kak fyna buat pun cantik la~~ suka colour combination dia. Especially part bawah mata. thanks again for inviting me kak fyna, really appreciate it. baru harini dapat jenguk semua youtubers tu. huhu..

AyaSofia said...

slm..saya slama neh ske sgt3 ngan kak fina, bcoz everything nmpak cantik je..ni first time saya rasa cam over sikit..jgn marah yer kak fina, ni pendapat saya je..mayB less is more kak..? ta8 k kak..wsslm =)