Saturday, November 12, 2011

tutorial : Diana amir hijab inspired

assalamualaikum

fuh! selesai jugak upload..sorylah kepada yang tertunggu..biasalah..kalau jadi suri rumah ni..asyik bz je =P..oh my dah sebulan rupanya fyna tak upload any tutorial =.= bz sangat bulan lepas..

so kali ni fyna nak upload tutorial hijab style, Diana Amir..fyna tak kenal sangat dia..tak pernah pulak tengok dia belakon...tapi sejak dia bertudung..meletup pulak nama dia..and ada yang suruh fyna buat style dia..so fyna try lah..1st try tak jadi..2nd try..harap-harap jadilah ye hehe

cara mula-mula macam fyna pernah buat dulu..same je..cuma part nak selit kat tepi je lain..tapi basic macam fyna buat tutorial dulu lah =)








Good Luck!

till then

26 comments:

a m a n i n a said...

ooo senang jgk yek... nak try la nnti...

kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! said...

T.Q very much kak fyna :D

Cik Nurul said...

macam senang jek.. nak try la.. ^^

oshinz said...

ohhh... camtu je ke si diana tu pakai? hehehe. macam tak perasan plak die punye style camtu. tq fyn..

Mya said...

aww simple je. nanti boleh try :)

starzieti said...

nmpak sng je tgk sis fyna pakai tapi saye pakai rase cam susa pulak. kne praktis sokmo la nih. :D

Lieyana Ahmad said...

orang cantik pakai mcm mana pun cntik . :)

✿ pink velvet ✿ said...

wow! chanteq ... nak try jugaq lah, hehehe~~

nuruashia ♥ said...

wawhh...nk try laa..sonang je nengok..tp xtaw jd ke idak ahahahha

hazirah kasimon said...

like3

eyida said...

cantik...nanti nak try la..

Azza Rynna said...

dah lama carik...trime kaseh

hanabunga said...

cantiknya kak fyna!

liya alia said...

cantik lah. senang kalau jadi orang yang kretip ni. macam2 gaya tudung boleh pakai

Ain SSB said...

Cantik laa Kak Fyna pakai! Bila Ain pakai camni, family Ain cakap Ain look funny -.-

aisyahZ said...

kulit fyna cam tu sbb pe eh? mekup sgt or ade resdung,,, adik sy resdung kulit cam fyna jgk,,, try la facial,,,nt kulit fyna bersih xyah mekup pon cantik naturally..

faradeeba said...

aah la kak fyna..kak fyna pakai cantik sgt..sy try smlm cam plik je..huu

Iqah QaQa said...

Qa mmg tunggu tutorial ni, huhu :) thanx kak fyna..

Wawa Tasliman said...

senang je..cantik.. nice tutorial.. :)

NurAthilah ♥ said...

thanks sis :)

aisyahZ said...

air mineral bagus utk kulit tau, amalkan minum air mineral dgn selawat,,, insyallh ok,, sebab ade satu kajian dari jepon, particle air yang kite minum dengan selawat neh tersangat lah cantik and kasi benefit yang bagus,,,try k,, btw, fyna wat la byk lagi tutorial tudung macam neh.. byk sgt tutorial tudg kat youtube tu susah2 pastu same je,,, yang neh simple,, best,,, love it,, thanx..^_^

anys said...

finally jumpa gak cara pakai shawl mcm diana amir.. thanx for the tutorial...

NurulAthirah said...

comel!!!

Salwati Sapei said...

hye fyna!!!..nice blogs, want to follow u de..hit me back k..;):)i want to try this tutor..hopefully jadikkk..hehe

Sarah Zul said...

boleh tunjuk blkng tak. fyna pin cmne?

Sarah Zul said...

boleh tunjuk blkng tak. fyna pin cmne?