Tuesday, November 22, 2011

Sigma Beauty's limited edition travel collection!

assalamualaikum

so kali ni fyna nak share about Sigma Beauty's limited edition travel collection!
naik juling tengok brushes ni..so colorful and cantik sangat!

kalau nak pergi bercuti..bawak je sigma brushes travel collection ni sebab so praktikal! 


New York features classic and always stylish silver ferrules and black handles, representing this sleek fashion-forward city ($59).


London features 18K gold-plated ferrules and chestnut handles, representing London's poise and elegance ($89).


Tokyo features electrifying pink ferrules and handles, representing this metropolis and its trend setting culture ($59).


Paris features red ferrules and handles, representing the romance capital of the world ($59).

see the color? sangat cantik and menarik kan? tak lah asyik apaki brush yang warna hitam tu je =P

set ni ada sekali box so kalau nak travel tak paayh susah-suah nak cari beg untuk letak brushes..letak je dalam box ni..brush kita pon selamat..and bersih sebab habuk tak melekat..kan?

kepada biginner..kumpul duit..beli yang ni..dari foundation hingga ke lipstick..boleh je guna brush ni..tak paayh nak using 30 brushes kan? ahha

berminat? boleh beli click disini 

ada diskaun kalau click link tu tau..up to 30%..haaa

dalam seminggu dah boleh dapat barang ni =D
cepat..sebelum terlambat 

fyna rasa macam nak beli product from sigma and jual dekat siapa yang nak..hmm good idea?


5 comments:

oshinz said...

wah another business ke fyna. hahaha. boleh je dong.. anything yang menolong kamu kumpul duit utk kawen, weols support je.

Syafiq Rosli said...

hehe..perempuan dengan mekap mmg xdpt dipisahkan kan..:)

Dylla Fadzil said...

187.61RM ni kalau convert duit malaysia tak termasuk posting. tapi cantikkkkkk sangattt. temptingggg

Ardini Humaira said...

cantik2 produk dia kan.. dni pun nak wat entry ni jugak dapat email dari sigma beauty :D tq fyna perkenalkan sigma beauty!

^-.-^ said...

good idea... fyna cube tgk Stila Kajal eyeliner ni

http://www.youtube.com/watch?v=lKLrw6VDEz0&feature=relmfu

colour peach..lg natural utk kulit asia mcm kita... ni kalau fyna bisnes on9 produk ni mesti lariss

stila da xde kt mlysia kan =(