Monday, November 28, 2011

superb dress from DalzButtonCraft =D

assalamualaikum




cantik tak my skirt? hehehe

lepas fyna dapat skirt ni..fya terus macam i loveeeeeeeeeee it!

why?

nampak mahal even skirt ni murah
sangat selesa! tak panas lagsung! 
what i love the most is..dia berat so tak ada lah terangka-angkat kain kita
flowyyyy...bila jalan skirt tu mcam menari-nari..
tak jarang! even kain ni tak tebal mana..tapi dia tak jarang..so korang tak payah risau nampak kat dalam =D
different from others! selalu skirt kosong je kan..bosan la oi..kalau skirt macam ni..kita ada banyak choice untuk bahagaian baju and tudung..kan?


last one
this skirt boleh hide perot buncit! dia akan automatic bagi perot nampak flat..sebab dia buka skirt mcm biasa ada getah kecik kat pinggang..tapi dekat pinggang skirt ni dibuat dengan kain ni jugak tapi a bit lebar and besar..mcm tali pinggang besar..so kalau pakai..tak nampak la garis skirt dkat perot tu ;D

kat mana nak beli?



mesti dah raami yang familiar dengan diorang kan?
of cos la..diorang pernah masuk magazine..surat khabar..
bila dah masuk kat sana..of cos la brang diorang superb kan? you guys know kan fyna tak akan prmote barang yang tak bagus =D

and diorang ada banayk choice boleh dipilih



Palazzo Maxi Pants : 

RM66 (included postage)
waaaaaaaaaa..i love this! style gila


2 Layer Colour Block Maxi : 

RM60 (included postage)

ni mcam fyna pakai heeeeeeee

maxi skirt
RM46 (included postage)
ni yang normal skirt..pon cntik


kids maxi skirt
haaa ni tak samapi rm40 pon..ikut  ukuran masing-masing
alalalaalal comelnye adik ni lari =)

owh dont worry..skirt ni nama pon hand made...so korang kene bagi ukuran pingang and panjang..so tak lah dapat nanti over labuh la..terpendek la..kan?

diorang jual skirt je ke?
tak lah..banyak lagi


PRICE : RM 58
PRICE : RM 75



siapa yang suka benda comel-comel..boleh beli kat diorang jugak..murah je and hand made tau!

place your order now!

=D


14 comments:

CIK JATT said...

cantik!
slimnya fyna

MiSz fiFiEyQa said...

gojess...skarang pun teringin nak pakai skirt..nampak feminin gitu..heee

Amoi Cantek said...

Owg cantek, pkai ape pn cantek..

CucuTokMat said...

sis fyna,, cantik nye skirt tuh. i only have 1tone grey skirt. huhu.kak fyna slim arh. jeless.. =.="

halidaRahman said...

awesomeee !

bantal said...

cantiknye..skirt nie....

Ain SSB said...

Lawa gila kot skirt tu! And baju Kak Fyna matched your skirt! :)

hanabunga said...

kak fyna pnya skirt tu lawa tau.dia mcm lain dari yg lain :)

✿ pink velvet ✿ said...

chanteqnyer~~
teringin nak pakai skirt, tp gemok ... aritu beli 2 skirt pon x pakai lagi sampai skang, huhU~

zOeY zAu YaH said...

mmg cantik..saya pun ska pakai skirt..

♥ Qilah_kikO ♥ said...

wah dah jd bisneswoman lak ke? kekeke

NuttyNutt said...

cantik... :)) tp kak fynna nmpk dh nek skit...

l.a.d.y.b.o.s.s said...

nicelah akak..lain dr maxi skirt sedia ada :)

CHEQ _FARIZA said...

baju merah tu cantik...ada lg x stock?