Monday, November 7, 2011

melapah lembu korban

assalamualaikum

selamat hari raya aidil adha! 

macam mana dengan raya korang? raya fyna bestttttt sangat! 1st time buat korban dekat rumah sendiri..selalu buat dekat rumah orang or masjid..so boleh la tengok macam mana orang lapah lembu

sehari before raya..dari pukul 5 dah dok kat luar tunggu kedatangan lembu..semua excited =D


jom tengok lembu hensem ni disembelih.



















act time diorang lapah lembu ni mimi sibuk tangkap gambar..fyna tengok je la..then lepas habis terus masuk bilik sebab mengantuk..adik fyna sorang lagi masuk bilik cakap kenapa bilik ni bau lembu! hahaha mimi and fyna cakap mana ada bau lembu..

then lepas mandi..bau balik baju..ya la..ada bau lembu hahaha..kuat gila bau dia =.=

last pic


=D

8 comments:

hanabunga said...

cool gila gambar last snap!wee

storybyme~ said...
This comment has been removed by the author.
storybyme~ said...

beznye..tkot je tgk pic tengorak lembu 2..kak fyna x tkot ka??

Nana Jay said...

nana x perna taw sys tengok sembelihn lembu.. x kuat smgt gi.. hmm..

Ezy Chiaki said...

kalo saye la.. tgok org sembelih lembu dr jaoh je.. tkot nk tgok dekat2..
eekekek

cik chinta said...

meriahnya raya fyna. kite kat sni tade pape pon. raya perantauan yg menyedihkan T_T

Evangeline said...

T.T ni post 18 tahun ke atas. geli lah xD haha

Mya said...

gigihnya mimi snap gambar. hee mya duk jauh2 je huhuiii