Sunday, November 20, 2011

Gift 20112011

assalamualaikum

bila cakap fyna suka tarikh ni..ada pulak yang cakap fyna nak bertunang..hehe lambat lagi lah =)

owh btw nak say congrats pada nieja for her wedding

anyway

at last..benda yang ditunggu-tunggu dah sampai..excitednye..=')

kalau yang dah baca post ni 

yeay barang dah sampai!




act dah sampai hari khamis..tapi posmen dok keloi (panggil) orang kat rumah fyna.tapi tak ada yang keluar =.= mak ada tapi mak kata mak tak dengar =.= so tadi baru boleh ambik barang ni..senyum je.. hehe

dari US 11.11 and sampai ke Malaysia 14.11..cepat lah kan? and samapi ke Kedah 17.11 hehe




ini lah Sigma Goodie Bag!
fyna expect ada brush and eyeshadow palatte je..tapi bila dapat lebih..alhamdulilah la kan =')

jom tengok apa yang ada =)


$ 56.00


$25.00


$35.00


$25.00


bag!

kalau diconvertkan semua lebih kurang RM400 lebih..alhamdulilah..rezeki rezeki =')

owh ya..the brush sangat lembut! adik fyna cakap macam bulu hamster! hehe

so kalau sesiapa berminat nak beli barang dari sigma..boleh beli disini


korang boleh dapat diskaun up to 30%!

insyallah nanti fyna akan buat makeup tutorial guna this eyeshadow palatte =)

till then





18 comments:

naf. said...

alhamdulillah rezeki kak fyna btambah:)

Aida Azryn said...

fynaaaaa!! bestnye dapat brand tu. untung laaa.. hehe.. btw tahniah yang! <3

oshinz said...

pergh.. bestnya fyn. palette tu mesti macam sayang nak guna kan..

KNue KnUe said...

pergh besh gilerrrrrrrrr!!!

Ateyn Bella said...

best gilerrr.. congratesss :D

Ardini Humaira said...

bertuahnya fyna!

nasha sanza said...

bestnya..jeles nie..hehe..tak sabar nak tunggu tutorial lain..tp nak wat permintaan sikit boleh tak? tolong wat tutorial bg mata kecil @ sepet ke? hehe..harap 2 tak menyusahkan fyna la..

Sabrina said...

Aaaaaa.....fynaaaaa.....beeesstttnnnyyyeeee...
Lembut kn berus tu? Leh wat bantal peluk...hehe....
Janji buat review taw!

Benrauf said...

alhamdulillah murahnya rezeki fyna.

NURUL AINI NORAZMAN said...

sis,.nak tumpang excaited sekali bleh tak...hahahaha

RazFiRa said...

wahhh bestnyeeee.. dapat banyak plak tuh! beg die comel! jeles ok!

hanabunga said...

Waah hana suka yg kabuki pink tu.Memang teringin nak ada lama dah.kak fyna nak satu!hee

fifitiez said...

fyna takde terfikir nak buat giveaway ke?nak jugak merasa barang sigma..ececeh.. :)

Syafiqah Hashim said...

woww..TAHNIAH!!! seronoknya dpt brg3 makeup :)))

Hiddy Asri said...

Syoknya Fynna..best tak make up tools dia?

cik chinta said...

fyna, janji kena rajin2 wat review n tutor tau. tahniah fyna :)

Nzyrahun said...

bestnya ekeke

shah said...

hui banyak jugak barang dapat tu
free pulak