Tuesday, November 8, 2011

email from Sigmabeauty! company from US! =')

assalamualaikum

sejak akhir-akhir ni..banyak sangat rezeki masuk..alhamdulilah sangat-sangat! banyak income masuk..and 1st time..disponsor oleh company yang besar-besar..kalau nak diikutkan...blog fyna follower hanyalah 4K lebih..apalah sangat blog fyna kalau nak dibandingkan dengan blog lain yang jugak banyak buat review tentang product kecantikan wanita

mungkin ini rezeki fyna..thanks jugaklah kepada follower yang setia jenguk blog fyna..tak komen pon tak apa..jenguk pon dah terima kasih sangat-sangat..hehe even fyna jarang ada masa nak blogwalking balik..fyna dah kerja..kalau fyna student lain lah..bz kerja and bz student lain tau =D


sebelum ni fyna telah terima new product from KAO Malaysia


next week fyna akan review ok!

but this time..fyna dapat email dari company from US! 

terketar-ketar fyna baca..nak jerit rasanya..nasib baiklah dekat ofis..rasa nak nangis pon ada..its a big honour for me tau! =')

owh ya..fyna dapat email from SIGMA!

kalau korang selalu tengok tutorial makeup yang luar punya..memang femes gila lah this brand..harga tak mahal..standard elianto tapi kualiti setanding mac! fyna dah lama nak beli product dari Sigma..tapi memandangkan dari US so fyna takot jugaklah dia tak ship kat Malaysia..

meh tengok email yang diorang send dekat fyna


email yang sebelum ni dia cakap nak bagi eyeshadow palate..so fyna agree je lah..then lepas dapat email ni..fyna akan dapat goodie bag! yeay! tapi tak tahu lah apa yang ada dalam goodie bag tu kan..=D


this morning..fyna dapat this email!

fuh! can't wait nak dapat barang from sigma..maybe it takes a week untuk sampai kan? but its ok..fyna rela tunggu! =')

ok..now nak introduce sikit product sigma



more prodcut click this picture


individual brushes
$9.00

Hollywood Glamour Flat Top Retractable Kabuki - Purple
$25.00

12 Brush Kit - Make Me Blush - Coral 
$109.00

body brush
$42.00


eye shadow palatte
$35.00

harga ni dalam $ so kalau convert ke RM kene X dengan 3 kalau tak salah..

cantikkan collection from Sigma..korang boleh tengok lagi dengan click gambar dekat atas..

bestkan?

till then



18 comments:

Phat said...

congrats ye fyna

Nurul Mazni Sawal said...

bestnye sis :)

yaya mongeks said...

akak..mintak die 2goodie bag.yaya nk jugak.. hahaha

khairul akmal bin azman said...

kan da ckp..
fyna perunding kecntikan o9.

Aida Azryn said...

tahniah yunk~ <3 ;)

naf. said...

wahhh bestnya akak.hehe nanti cepat2 review.comel sgt make up brush kit dy tu huhu

Cik Eka said...

bestnya fyna..

cik chinta said...

hohoho...bestnye :) keep it up. teruskan wat review2 n mekup tutorial tau. ske sgt2.

♛ Dea Arematt ♛ said...

alahai...best nyer..:P

SyUhAdA said...

thniah ye..

CucuTokMat said...

wohh ! congratz kak fyna. teringin nak dpat brang dari Sigma. tapi tak layak sbb tak pandai make up. just tgk vid kak fyna ja. and then apply lepas dah kawen nt. Hope soo la.. hihi. :) Congrats again kak fyna. :)

Sabrina said...

fyna!!!!
saya mmg suke sgt brg dari sigma! dh enter macam2 sigma giveaway tapi xpernah menang... hehe.... saya pernah beli brg dari sigma.. dieorg hantar kat malaysia...shipping xsampai seminggu pn!

and...congrats again! bangga sangat! xpnh kot dgr lagi org Malaysia dpt sponsorship dari Sigma ni! Satu kebangaan! Keep it up!

Jaja Izzati said...

COngrates kak fyna!
Finally kak fyna merasa juga!!!
Kite tah bile lah. :(

Iqah QaQa said...

serius best!!!! :)

Mya said...

tak sabar nak tunggu review:)

annyss said...

I just heard about you from Sabrina! First of all, congrats my dear! You totally deserve it. hehe. I received an email from Sigma as well. What a coincident! OMG, I feel like fainted after all this thing. haha. Tahniah again! Nanti review lah ya product sigma tu. Btw, nanti I akan dapat Sigma brush F40 (flat top). walaupun satu tapi dah cukup bersyukur sangat2. hehe.

Syafiqah Hashim said...

i know sigma!!! woww! TAHNIAH siss :)

btw, pika tag cik fyna kat sini..

http://pikalurve.blogspot.com/2011/11/eleven-ke-11.html

kalau rajin nanti buat lahh ye.. :)

WaA said...

wowwww. bestnye! mine?? hahah tak cukup followers. not qualified :(